Тиери Анри призна, че Арсенал не е бил достатъчно добър

...
Тиери Анри призна, че Арсенал не е бил достатъчно добър
Коментари Харесай

Тиери Анри разкритикува „недостатъчно добър“ Арсенал и забелязва тревожна тенденция

Тиери Анри призна, че Арсенал не е бил задоволително добър по време на провалянето с 1-0 като посетител на Байерн Мюнхен в сряда вечер.

Ударът с глава на Джошуа Кимих тъкмо след приключването тутакси беше задоволителен, с цел да изпрати немския гранд до полуфинала посредством обща победа с 3-2, оставяйки " топчиите " към момента да мечтаят за първата купа в Шампионската лига. Отборът на Микел Артета сигурно беше по-стабилен в отбрана от първия мач на Емирейтс, само че атакуващата им игра ги разочарова на Алианц.

Арсенал имаше своя дял от топката и игра дълги интервали в и към защитната трета част на Байерн, само че в течение на 95 минути футбол през нощта сътвори доста малко. Мануел Нойер имаше доста малко работа сред клечките за титаните в Бундеслигата.

Артета разположи хора като Кай Хаверц, Габриел Мартинели, Букайо Сака през цялото време, преди да показа и двамата Габриел Хесус и Леандро Тросард късно, само че това към момента не беше задоволително. Хенри беше директен в оценката си за показване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР