Тиаго Родригес е от малкото чужденци, които оставиха ярка диря

...
Тиаго Родригес е от малкото чужденци, които оставиха ярка диря
Коментари Харесай

Тиаго Родригес е готов да се завърне в ЦСКА - София

Тиаго Родригес е от дребното чужденци, които оставиха ярка следа в ЦСКА – София в последните години. Той пристигна на " Армията " през 2017 години и изигра общо 154 мача за клуба, в които вкара 34 гола. През април Тиаго си потегли от съветския УФА след началото на войната с Украйна и към момента е без тим. Ето какво сподели той пред " Тема Спорт ":

" Кариерата ми е " на пауза ", в случай че мога по този начин да се изразя, поради някои условия. Но не преставам да упражнявам интензивно, с цел да задържа формата си и да съм подготвен за идващото предизвикателство.

Получих няколко оферти, които сега премислям. Искам да направя най-хубавия избор, въпреки всичко след месец ще навърша 31 години. Когато има нещо публично, всички ще разберете. Прекарах доста хубави 4 години в ЦСКА и постоянно, когато мога, след какво се случва с клуба. Първото място е чудесна насочна точка за пролетта и се надявам през втория дял на акцията отборът да резервира своя фокус и в края на сезона да ликува с шампионската купа.

ЦСКА има голямо значение за мен и кариерата ми. Никога няма да не помни четирите години, в които представях този популярен клуб. Но стана естествено, като всички футболисти, и аз трябваше да потърся ново предизвикателство за себе си. Разбира се, в случай че се отвори опция още веднъж да играя за ЦСКА сигурно ще дам всичко от себе си, с цел да оказа помощ още един път ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР