Тиаго Родригес е от малкото чужденци, които оставиха ярка диря

...
Тиаго Родригес е от малкото чужденци, които оставиха ярка диря
Коментари Харесай

Тиаго Родригес: Кариерата ми е на пауза, готов съм отново да играя за ЦСКА

Тиаго Родригес е от дребното чужденци, които оставиха ярка следа в ЦСКА в последните години. Той пристигна на " Армията " през 2017 години и изигра общо 154 мача за клуба, в които вкара 34 гола. През април Тиаго си потегли от съветския УФА след началото на войната с Украйна и към момента е без тим. Ето какво сподели той пред " Тема Спорт ":

" Кариерата ми е " на пауза ", в случай че мога по този начин да се изразя, поради някои условия. Но не преставам да упражнявам интензивно, с цел да задържа формата си и да съм подготвен за идващото предизвикателство.

Получих няколко оферти, които сега премислям. Искам да направя най-хубавия избор, въпреки всичко след месец ще навърша 31 години. Когато има нещо публично, всички ще разберете. Прекарах доста хубави 4 години в ЦСКА и постоянно, когато мога, след какво се случва с клуба. Първото място е чудесна насочна точка за пролетта и се надявам през втория дял на акцията отборът да резервира своя фокус и в края на сезона да ликува с шампионската купа.

ЦСКА има голямо значение за мен и кариерата ми. Никога няма да не помни четирите години, в които представях този популярен клуб. Но стана естествено, като всички футболисти, и аз трябваше да потърся ново предизвикателство за себе си. Разбира се, в случай че се отвори опция още веднъж да играя за ЦСКА сигурно ще дам всичко от себе си, с цел да оказа помощ още един път ".
 Освободен от ЦСКА ще играе във втора дивизия на Съединени американски щати
Освободен от ЦСКА ще играе във втора дивизия на Съединени американски щати

Подписа с Финикс
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР