Ти си влюбена в него, но още не си сигурна

...
Ти си влюбена в него, но още не си сигурна
Коментари Харесай

8 жеста на влюбения мъж

Ти си влюбена в него, само че още не си сигурна дали и той изпитва същите усеща към теб?

Ние ще ти помогнем да проникнеш по-лесно до душата му, като ти разкрием, тези мънички, от време на време едвам забележими, само че задоволително красноречиви, реакции и жестове, които изрично могат да го издадат:

1. Истински благородник

При всяка опция той се старае и прави всичко по силите си да се чувстваш добре. При опция ще отвори вратата преди теб, с цел да минеш преди него. Ако ти е студено, ще ти предложи връхната си дреха. Ако си напрегната, ще откри метод с добра дума да те окуражи или успокои. Ще забележи даже и тогава, когато си унила, и ще направи всичко по силите си, с цел да върне усмивката върху лицето ти.

2. Не стопира да те гледа в очите

Да стартираме с избягването на погледа. От една страна то може да значи, че той е апатичен към теб. От друга обаче, е прекомерно евентуално да е мощно притеглен от чара ти, само че да се тормози да ти го покаже. Ако той постоянно и при всеки комфортен случай търси опция за контакт с очите ти и стопира погледа си върху тях даже и за момент, това е сигурен знак, че обладан от дълбоки усеща към теб.

3. Търси непосредственост

Той непрестанно търси опция да съкрати дистанцията посред ви или даже да реализира срамежлив физически контакт с теб – да допре ръката, рамото или косата ти.

4. Нервен е

Ако той е мощно притеглен от твоя магнетизъм, изцяло допустимо е да се тормози и да става нервозен в твоето обграждане. Естествено, няма да стартира да заеква, само че е прекомерно евентуално да не помни защо е пристигнал, или леко да се изчерви, когато спреш очите си на чаровница върху неговите. Възможно е да прокара ръка през косата си - сигурен жест на неустановеност, да стартира да се оглежда нервно встрани или просто свенливо да ти се усмихне.

Още по тематиката четете ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР