Ти си студент или млад специалист и искаш да се

...
Ти си студент или млад специалист и искаш да се
Коментари Харесай

Стартира кандидатстването за Стажантска програма 2024 на Елаците-Мед АД

Ти си студент или млад експерт и искаш да се развиваш, да трупаш на практика познания и умения в минната промишленост? Тогава твоето място е точно при нас в Елаците-Мед АД, част от индустриална Група ГЕОТЕХМИН! Ние сме измежду топ 500 работодатели в България и имаме вяра, че мястото ти е точно при нас!



Участието в Стажантската ни стратегия ще ти даде скъп опит в действителна работна среда. На една от двете ни индустриални площадки - Рудодобивен и Обогатителен комплекс, ще имаш опция да се запознаеш с активността на компанията в другите цехове и отдели и с най-хубавите практики, познати в нашия отрасъл.



Всяка година ние влагаме в развиването на нашите стажанти, осигуряваме им вдъхновяваща работна среда и персонални наставници - най-хубавите ни експерти с богат опит в своята сфера на активност.



В взаимозависимост от твоите благоприятни условия и желания, можеш да практикуваш сред един и три месеца /юли, август и септември/ и да опознаваш новаторските и високотехнологични системи в производството, да виждаш по какъв начин се грижим за опазването на околната среда и хората, да се информираш за новостите, свързани с твоята бъдеща специалност.



Подробности за опциите да бъдеш наш стажант ще откриеш в приложената листовка.



Очакваме те! Подай своите документи не по-късно от 1 юни 2024 година онлайн на:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР