Ти си голям наш посланик и винаги разказваш за Бургас,

...
Ти си голям наш посланик и винаги разказваш за Бургас,
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще обучава млади бургазлии в киноизкуството

Ти си огромен наш дипломат и постоянно разказваш за Бургас, за което сме ти доста признателни, сподели Димитър Николов на холивудската звезда

Мария Бакалова ще провежда киноклас в Бургас още това лято. Инициативата ще се осъществя по покана на кмета Димитър Николов.

Големият опит, който младата, само че към този момент световноизвестна бургаска звезда натрупа в огромни холивудски планове, би трябвало да се съобщи, тъй като е същинско ентусиазъм за подрастващите. Това е и главната концепцията на кинокласа, а Мария Бакалова ще откри време, макар многото си задължения, за реализиране на положителната самодейност. 

Днес кметът на Бургас се срещна с най-обсъжданата световна двойка – Мария Бакалова и сина на Мария Гроздева – Валери Григоров. Те бяха в компанията на майката на Мария, Румяна Бакалова.

„ Ти си огромен наш дипломат и постоянно разказваш за Бургас, за което сме ти доста признателни. През последните години тук се снимат много кино продукции с поддръжката на Общината. Освен съфинсиране, Бургас предлага и забавни местоположения – Солниците, Атанасовско езеро, рибарското населено място Ченгене скеле, астров Света Анастасия. Това е още една опция да се промотираме пред международни кинокомпании. Мислим и работим в тази посока, тъй като градът има сериозен капацитет “, сподели кметът Димитър Николов.

На днешната среща участва и зам.-кметът Диана Саватева, която посрещна формалните посетители. 

Междувременно българската актриса Мария Бакалова стана новото попълнение в киновселената на " Марвел ". На 5 май на огромен екран излиза дълго чаканият " Пазители на галактиката 3 ". Звездният актьорски състав на кино лентата включва Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Дейв Батиста, Брадли Купър, Силвестър Сталоун.

През 2024 година ще бъде премиерата на кино лентата „ Това, което остава " (What Stays After). Той е продуциран от NO BLINK Pictures, New European Wave Entertainment, както и от продуцентската компания на самата Мария Бакалова Five Oceans, която тя основава в партньорство с сътрудника си артист и кинематографист, основан в Съединени американски щати – Юлиан Костов. Проектът е финансиран от Националния кино център с поддръжката на Община Бургас.


 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР