Ти си един от талантите на Община Марица“ и за

...
Ти си един от талантите на Община Марица“ и за
Коментари Харесай

Десетокласничка от село Динк стана републикански шампион по вдигане на тежести

„ Ти си един от гениите на Община „ Марица “ и за нас е чест, че бележиш толкоз огромни триумфи. Вярвам и разгадавам доста на младежите като теб, тъй като вие сте бъдещите водачи на България “.
Прочетете още
С тези думи кметът на Община „ Марица “ Димитър Иванов се обърна към десетокласничката Елена Лесова от с. Динк, която стана републикански първенец по повдигане на тежести в категория до 76 кг.

Той връчи парична премия на състезателката от Марица/Пловдив/, която на Държавния персонален шампионат в Русе обра златните медали във всички дисциплини за кадетки - изхвърляне, изтласкване и дуел.

Ученичката в СУ „ Васил Левски “, която сега приключва десети клас с доста добър триумф, е била народен играч през 2020 година

„ Дължа доста на треньора си Борислав Налбантов – той постоянно ме е подкрепял във всичко, което върша “, показа Елена, която е републикански първенец за четвърта поредна година. Сестрата на Елена, шестокласничка в СУ „ Васил Левски “, също тренира повдигане на тежести и решително върви по нейните стъпки.

Кметът на Община „ Марица “ адмирира ученичката за достиженията й и акцентира, че тя постоянно може да разчита на него.

„ Община „ Марица “ е подкрепяла и продължава да поддържа спорта. Ти си горделивост освен за с. Динк, но  и за цялата ни селищна система. Ако имаш потребност от помощ, вратата ми е постоянно отворена за теб “, сподели Димитър Иванов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР