Ти наистина ли си Гарет Бейл? - това са думите,

...
Ти наистина ли си Гарет Бейл? - това са думите,
Коментари Харесай

"Ти наистина ли си Гарет Бейл?" или вълнението на един фен от Уелс

" Ти в действителност ли си Гарет Бейл? " - това са думите, с които обожател от Уелс посрещна звездата на " Реал " Мадрид на тренировката на националния отбор.

Едва ли един от най-скъпите футболисти в света е очаквал да чуе точно това. Причината обаче не е комплициране, а голямото неспокойствие на малчугана, който за пръв път виждаше толкоз от близко своя кумир.

" Не, подправен съм ", пошегува се Бейл, до момента в който даваше подпис на разчувствания обожател.

Звездата на " кралския клуб " несъмнено се забавляваше с топлото посрещане на фена си. Момчето беше част от дребна агитка, която приветства целия тим на Уелс на първа подготовка преди мача против Австрия от квалификациите за международното състезание в Русия.

Заниманието беше последвано от фотография на младежа с Бейл, а футболистът направи прекарването му още по-незабравимо, подарявайки блузата си.

" Are you actually @GarethBale11? "
That moment when you can't believe your own eyes! #TogetherStronger #WALAUT pic.twitter.com/WJVaaZNoKp
— Wales (@FAWales) August 29, 2017
Видеото от тренировката беше споделено в профилите в обществените мрежи на футболната федерация на Уелс. " Заедно сме по-силни! ", написаха " драконите ", а това се трансформира в слоган за идните им два мача против Австрия и Грузия. Уелс е хазаин и в двете срещи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР