Ти каква си, ставай и марш оттука, Седи си и

...
Ти каква си, ставай и марш оттука, Седи си и
Коментари Харесай

"Тъпи животни": крещи бясна учителка на учениците си

" Ти каква си ", " ставай и марш оттука ", " Седи си и мълчи ", " идиотка " - по този метод учителка беседва с учиниците си в съветско учебно заведение, а скрито сниманото видео скандализира родителите в страната, откакто бе оповестено в групата Ru_chp. Не е известно в кой град е зародил спорът сред учителката по британски (това се схваща от учебника, който попада в кадър) и учениците й.


Неизвестна е и повода, поради която педагожката е по този начин побесняла, че да назовава учениците си " животни ". В един миг разногласието минава на тематика " благосъстояние " и по-точно разрешава ли на учениците да се държат невъзпитано. На което " англичанката " споделя, че сестра й е заместител прокурор на града.

" И какво в този момент, всичко ли ми е разрешено, " крещи тя.

Прави усещане, че в мненията доста хора оправдават учителката, стятайки, че днешната юноша е неуправляема. Други пък упорстват, че имайки поради дългия опит на учителката, тя е била длъжна да откри метод към учениците, а защото явно не може да го стори, й остава единствено да крещи и ги наскърбява.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР