Ти Джей Холмс и Мерили Фийбиг са женени от 2010

...
Ти Джей Холмс и Мерили Фийбиг са женени от 2010
Коментари Харесай

Да си провалиш брака заради забежка с колежка

Ти Джей Холмс и Мерили Фийбиг са женени от 2010 година и имат едно дете. Ейми Робах пък е омъжена за артиста Андрю Шу. И макар че са фамилни, това не пречи на сътрудниците Холмс и Робах да заформят любовен романс между тях.
 Ейми Робах, Ти Джей Холмс, ABC News, общественото откриване на връзката им и свалянето им от ефир
Да си загубиш работата поради свалка с сътрудник

Но не просто свалка, а същински романс

Само преди месец се разбра обществено за връзката на двамата водещи на предаването GMA3 по американската телевизия ABC News. От Daily Mail разгласиха фотоси и видеоклипове, на които се вижда, че Ти Джей Холмс и Ейми Робах са били дружно на бар, по-късно са се качили в кола и са стигнали до вила в гориста околност, където са прекарали известно време дружно.

Въпреки че общи сътрудници и на двамата не са удостоверили връзката им, то съгласно източник на E! News тя несъмнено е реалност.

Междувременно стана ясно, че Андрю Шу, половинката на Ейми Робах, е премахнал всички нейни фотоси (с изключение единствено на една) от Instagram профила си.

Новата телевизионна двойка на Америка обаче очевидно е във вихъра на любовта си. На 26 декември Ти Джей Холмс и Ейми Робах са били видяни да идват дружно в Атланта. На фотоси даже се вижда по какъв начин той прегръща половинката си, до момента в който придвижва багажа им през летището.

Вече към днешна дата сагата има нов процес на събитията. А точно - Ти Джей Холмс публично се развежда със брачната половинка си Мерили Фийбиг след съвсем 13-годишен брак, написа E! News.

Преди две години, когато отпразнуваха 10-ата годишнина от брака си, Холмс показа за щастливото събитие с пост в Instagram, в който благодари за " изяществото и търпението " на жена си.

" Преди 10 години Мерили Фейбиг се омъжи за мен ", написа той. И продължава с прочувственото: " Ако ми даде още 10 седмици, би трябвало да се считам за късметлия. "

Е, от този момент може и да са минали няколко пъти по 10 седмици, само че към този момент стана ясно, че бракът на Ти Джей Холмс и Мерили Фийбиг най-вероятно няма да продължи даже още и един ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР