Threads има голям потенциал да надмине Х в Европа, но

...
Threads има голям потенциал да надмине Х в Европа, но
Коментари Харесай

Вяра Стефчева: Новата социална мрежа на Meta вече е достъпна и у нас

Threads има огромен капацитет да надмине Х в Европа, само че не мисля, че това ще се случи в световен проект. Фокусът му е върху качествено и забавно наличие под формата на текст, не върху видеосъдържанието. Това сподели изпълнителният шеф на маркетинг организация Zahara Cоnsult Вяра Стефчева в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “.  

Социалната мрежа Threads на Meta е основана като съперник на Twitter и към този момент е налична и в Европа. Приложението е пуснато още през юли предходната година и незабавно завоюва над 100 милиона консуматори в Съединени американски щати, Обединеното кралство и стотици други страни за по-малко от седмица. " Но взеха решение стратегически да го забавят за Европа и за съответни страни. България е една от тях “, разясни Вяра Стефчева. Приложението е спряно поради " идна регулаторна неустановеност “. 

Тя означи, че доста хора към този момент стартират да изместват интензивността си от Instagram в Threads. Много известни персони, актьори и артисти към този момент са в новата обществена мрежа. " Това е новото пространство, в случай че желаете да качите малко известността си. В Threads сега е доста елементарно да натрупаш огромен брой почитатели “, изясни Вяра Стефчева. 

Приложението е доста сходно с Twitter или Х. " Който го е употребявал, няма да открие нищо ново в Threads. Всеки, който има Instagram профил, автоматизирано може да си сътвори профил и в Threads. С регистрацията се резервира потребителското име от Instagram и то не може да бъде заменено. Всичките ти почитатели автоматизирано отиват в Threads. “ 

Да изтриеш профила си в Threads е невероятно, в случай че не изтриеш целия си Instagram профил. " Това е процедура на Meta, която има цел да накара хората да останат в интернет и да употребяват нейните обществени мрежи “, добави тя.   

Според нея предимство на Threads по отношение на Х е това, че то има доста повече действителни консуматори. " Х среща огромен проблем с подправени профили, ботове, неприятна, непроверена информация, подправени вести. Докато всички артикули на Meta – Instagram, Фейсбук, Threads, имат стандарт и минаваш огромна инспекция, когато си правиш профил, доста е мъчно да останеш неизвестен “, изясни шефът на маркетинг организация. 

Тенденцията съгласно нея е да се върви към споделено цифрово пространство и синхронизация. " Все повече приложения следва да бъдат свързани и наличието в тях да се препубликува и споделя още веднъж и още веднъж. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР