THQ Nordic и разработчиците от Kite Games (Sudden Strike IV)

...
THQ Nordic и разработчиците от Kite Games (Sudden Strike IV)
Коментари Харесай

Видео представя следващата игра на създателите на Sudden Strike IV

THQ Nordic и разработчиците от Kite Games (Sudden Strike IV) анонсираха през тази седмица своята обща игра – The Valiant – RTS тактика с ролеви детайли, което ви води към XIII век, където ще се превъплатите в рицар, взел участие в кръстоносните походи. Играта към момента няма дата на излизане, като се създава за лични компютри, конзолите от предходното и сегашното потомство.

The Valiant ви слага в ролята на някогашния кръстоносец Теодорик декор Акенбург, на който му се постанова да се завърне на бойното поле, с цел да позволи проблеми, които самият той е основал. 15 години преди събитията в играта, вие с вашия приятел Улрик декор Гревел, сте се натъкнали на мощен артефакт. А в този момент, вашият предходен сателит се пробва да събере оставащите части от него, което обаче може да докара до края на света, тъй че вие би трябвало да осуетите проектите му. Всичко това в 15 неповторими задачи.

„Впуснете се в едно странствуване на приятелство и възмездие с The Valianr, тийм-базиран RTS, чието деяние се развива през XIII век в Централна Европа и Близкия изток. Командвайте и развивайте своите средновековни рицари, до момента в който се биете в една епична сингъл акция, а по-късно отнесете уменията онлайн, както в кооперативните, по този начин и в спортните мултиплейърни режими“, гласи анонса на играта.

Основен акцент в геймплея на The Valiant се явяват тактическите борби в по-малък мащаб, като ще може да избирате сред няколко тима с герои, като всеки от тях си има свое лични характерности и особености и даже свои кътсцени.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР