THQ Nordic и Avalanche Studios обявиха тяхната обща игра Generation

...
THQ Nordic и Avalanche Studios обявиха тяхната обща игра Generation
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на Generation Zero

THQ Nordic и Avalanche Studios оповестиха тяхната обща игра Generation Zero. Екшън играта с открит свят ще излезе на 26.03 за конзоли и PC. Generation Zero беше обявена през лятото на предходната година и ще ви трансферира в една различна версия на Швеция от 80-те години на предишния век. Основното достолепие, което популяризират основателите на играта е нейния кооперативен режим. Тя ще може да се играе от край до край и в сингъл акция.

Generation Zero е създаден благодарение на енджина Apex и ще даде цялостен денонощен цикъл, комплициран AI съставен елемент, реалистично отражение на разрушенията и звуците, както и саундтрак с музика от 80-те.

Предварителните поръчки за играта към този момент са открити и в случай че я поръчате в този момент, ще получите извънредния пакет Radical Vanity Pack. Avalanche обезпечават и специфичното колекционерско издание, което с изключение на главната игра включва и илюстрована книга с железен обков, платнена карта на света на играта, тениска, арт картички, статуетка и красива кутия, в която е поставено всичко това.

„ В Generation Zero, вие живеете в една различна Швеция от 80-те, в която враждебни машини са завладели със мощ мирната област. Сега зависи от вас и до трима от вашите другари в равномерен кооперативен мултиплейър, с цел да притегляте, обездвижвате и унищожавате вашите врагове в един натоварен и новаторски сендбокс комбат. И апропо, ще е нужно да откриете какво се случва и по какъв начин да го спрете “, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР