Thor 303 TKL Silent Switch е механична Hot Swap клавиатура

...
Thor 303 TKL Silent Switch е механична Hot Swap клавиатура
Коментари Харесай

Genesis Thor 303 TKL – гейминг клавиатура за 50 млн. клика


Thor 303 TKL Silent Switch е механична Hot Swap клавиатура със сменяеми Outemu Peach Silent суичове и RGB подсветка (снимка: Genesis)

Полският бранд за гейминг външна страна Genesis показа актуализирана версия на своя известен модел Thor 303 TKL. Новата трансформация идва под наименованието Thor 303 TKL Silent Switch и се характеризира с още по- тихи суичове, както гласи и името на продукта.

Genesis Thor 303 TKL Silent Switch е механична Hot Swap клавиатура със сменяеми Outemu Peach Silent суичове, които обезпечават бърза реакция с 2 мм предел на актививация и 40 г мощ на задействане, а потребителите могат да разчитат на живот до 50 милиона клика.

Основното преимущество на актуализирания модел се крие под клавишите, които към този момент генерират тон с 20% по-тих от класическите Outemu Brown суичове, което ги прави изключително подобаващи за феновете на среднощния геймплей.

Алуминиевият корпус на Thor 303 TKL Silent Switch е приспособен за интензивна приложимост, а клавиатурата е оборудвана с RGB осветяване, в допълнение обогатено с PRISMO резултат. Потребителите могат да избират от един от 25-е режима на подсветката, като също по този начин могат да основават свои лични макроси с помощта на спомагателния програмен продукт.
още по темата
Клавишите са създадени по технологията Double Injection, която подсигурява устойчивост на печата, тъй че устройството да остане в недокоснат тип за по-дълго време.

Допълнителните функционалности като N-Key rollover, вградената памет и налични мултимедийни клавиши в композиция с опция за бърза и лесна подмяна на суичове, трансформират модела в удобен избор за почитателите на гейминга. Клавиатурата е проектирана да работи с Android и Windows 7/8/10/11 системи.

Genesis Thor 303 TKL Silent Switch ще е налична на българския пазар от второто тримесечие на годината на цена от към 150 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР