THERMAL, Калифорния (AP) — Феликс Розенквист и Алекс Палу ще

...
THERMAL, Калифорния (AP) — Феликс Розенквист и Алекс Палу ще
Коментари Харесай

Розенквист и Палу водят в квалификациите за състезания, които ще поставят поле за предизвикателството за $1 милион на IndyCar

THERMAL, Калифорния (AP) — Феликс Розенквист и Алекс Палу ще водят полето до зелено в двойката надпревари в неделя заран, които дефинират които 12 водачи на IndyCar ще напреднат в ревюто Thermal $1 милион Challenge.

Направеното за телевизия съревнование с всички звезди ще се състои единствено от 12 от 27-те водачи на IndyCar, само че дузината, които се състезават, ще би трябвало да влязат в събитието посредством чифт предходни надпревари. Стартовите сформира за горещите надпревари бяха избрани в събота в две осемминутни квалификационни сесии.

„ Влизайки в квалификациите, като че ли трябваше да усещаме по-малко напрежение, тъй като няма точки, само че в действителност бях по-нервен от всеки път, “ сподели Розенквист.

Розенквист се движеше подредена първа група с обиколка на 1 минута, 38.5831 секунди към непрекъснатото трасе, ситуирано в частен клуб единствено за членове покрай Coachella и отвън Палм Спрингс. Първата група се състоеше от тримата водачи на Team Penske, в това число Йозеф Нюгардън, победител в о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР