The Works намалява своята схема за лоялност и дава на

...
The Works намалява своята схема за лоялност и дава на
Коментари Харесай

Голям търговец на дребно намалява своята схема за лоялност, като на купувачите се дава краен срок за изразходване на ваучери

The Works понижава своята скица за преданост и дава на клиентите краен период да изразходват своите ваучери.

Пазаруващите към този момент няма да бъдат можете да събирате точки посредством схемата Together Rewards от 30 март. В момента получавате пет точки за всяка £1, изхарчена в The Works – като всяка точка коства 1p в подмяна.

Минимумът, който би трябвало да събиране за приемане на ваучер е 50 точки, което се равнява на 50p. Ако нямате най-малко 50 точки до 23:59 часа на 30 март, те ще изчезнат вечно.

Но всички ваучери, които сте натрупали посредством схемата до тази дата, ще останат годни до 29 юни, Това значи, че ще имате време до тази дата да ги изразходвате. The Works удостовери, че изтрива Together Rewards в актуализация на уеб страницата си и сподели, че няма да приема нови членове.

Гавин Пек, основен изпълнителен шеф на The Works, сподели: „ След деликатно обсъждане, взехме решение да прекратим нашата скица за преданост „ Together Rewards “. Това не беше елементарно решение и разбираме, че това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР