The Witcher направи за Netflix това, което Game of Thrones

...
The Witcher направи за Netflix това, което Game of Thrones
Коментари Харесай

Истинската причина Хенри Кавил да се откаже от The Witcher

The Witcher направи за Netflix това, което Game of Thrones направи за HBO. Поне по този начин считат доста хора, тъй като първият сериал се справяше сполучливо с фабулата си за... един сезон, до момента в който вторият - за цели седем.
 The Witcher с Хенри Кавил - филмов откъс на последния сезон за артиста в ролята на Гералт
И " Вещерът " се опасява - първи филмов откъс на последния сезон с Хенри Кавил

Играта загрубява

Но има и друга основна разлика. Game of Thrones разполагаше с първоначален материал от Джордж Р.Р. Мартин, който компактно участваше в основаването на сериала. Е, правилно е, че днес всички към момента чакаме шестата част на " Песен за огън и лед " - " Ветровете на зимата ", а и се наложи телевизионната история да бъде довършена без написана книга, само че... това е.

При The Witcher Анджей Сапковски си е написал поредицата от книги, отдадени на Вещера - те са цели девет и са издадени и на български език. Въпреки това основателите на сериала още във втори сезон решиха сериозно да се отклонят от оригинала на полския създател.

И тъкмо тук идва казусът. Освен че наподобява безусловно излишно, това отклоняване е най-вероятната причина Хенри Кавил - изпълнителят на ролята на вещера Гералт от Ривия, да се отдръпне от героя си и от ролята.

В момента в Netflix можем да гледаме първите пет серии на трети сезон - последният за Кавил като Гералт. След това ролята ще бъде поета от Лиам Хемсуърт, а триумфът му в нея към този момент е подкопан. Кавил обаче е корав в решението си.

" За мен е значимо героят ми да е тримерен. И това е мъчно да се реализира, тъй като се следва избрана визия и избран сюжет. А аз се пробвах да намеря мястото на Гералт в това. Всички мои молби и претенции бяха просто да сме правилни на изходния материал. "

Това са думите на Хенри Кавил пред Philstar. Колегата му от сериала Аня Чалотра, която извършва ролята на Йенифер, споделя пред Variety по адрес на Кавил: " Той знае повече от всеки различен за света на " Вещерът ", за всички правила и закони в него, има вещерските познания - изцяло в историята е. Така че да работиш с него е благословия. "

Just in case you need a reminder.
— The Witcher (@witchernetflix)
Да бъде върнат Кавил в The Witcher е прекомерно късно. И очевидно и самите Netflix са наясно с това, в случай че погледнем странната им " рекламна акция " във Англия. Из цялата страна висят билборди с надпис: " Да, той към момента е Гералт и в сезон 3 ". Интересно по какъв начин тъкмо ще популяризират четвърти сезон, когато ролята ще е при Хемсуърт...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР