The White Lotus е един от най-добрите сериали за последните

...
The White Lotus е един от най-добрите сериали за последните
Коментари Харесай

Третият сезон на The White Lotus: Дестинация Токио?

The White Lotus е един от най-хубавите сериали за последните години, а отвън интригите, драмите и обществената му ирония - местоположението и луксът са " магнитът " за вниманието на феновете.

В първия сезон героите на Майк Уайт прекарваха ваканцията си в петзвезден хотел на Хаваите - Four Seasons Resort Maui.

Вторият сезон посрещна новия " комплект " от посетители (плюс чудесната в ролята на Таня) на остров Сицилия, в San Domenico Palace в град Таормина. Хотелът е не просто разкош от висша класа - през 2017 година той е и хазаин на срещата на водачите от Г-7, на която участват Доналд Тръмп, Ангела Меркел, Тереза Мей и Еманюел Макрон.

Какво можем да чакаме в сезон 3?

Всички пътища водят към Азия. И по-точно - към Токио.

Поне това демонстрират няколко многозначителни изявления на продуценти, артисти и самия основател на сериала Майк Уайт.

Последното удостоверение за азиатската локация на The White Lotus 3 пристигна на " Берлинале " от изпълнителния продуцент Дейвид Бернад.

" Опитахме да поработим много в Азия и се надявам, че Сезон 3 ще бъде нашият късмет да създадем по този начин, че нещо да се случи там ", сподели той по време на присъединяване си в конференция към кинофестивала, отдадена на сериалите.

Бернад обръща особено внимание на това, че през 2016 година той и Уайт са снимали различен план за Amazon Prime Video в Азия и двамата имат упоритости да работят още веднъж на континента.

Той споделя, че Сезон 2 е сниман в Сицилия, откакто екипът е решил да разгърне действието на историята в Европа и е търсил южни местоположения.

" Knives Out 2 " таман бяха отишли в Гърция, по тази причина изборът се сведе до Франция или Италия ", разяснява той на смешка.

Само преди няколко дни артистът Джони Ноксвил " издаде " още по-конкретен подробност за бъдещото местонахождение на снимачната площадка на The White Lotus.

В изявление за Vulture Ноксвил споделя, че е непосредствен другар със сценариста и режисьор на сериала Майк Уайт, и прибавя: " Заедно бяхме в Токио. Мисля, че там ще е идната.... ох, няма да кажа нищо ".

Самият Уайт подсказва, че обмисля азиатски сюжет още през декември 2022 година

Той разяснява, че в случай че първите два сезона са разказвали истории за пари и секс, Сезон 3 ще е " някак язвителен и комичен взор към гибелта, източната релгия и нематериалност ".

" Струва ми се, че това ще е богата основа за ново завръщане в Белия лотос ", споделя Майк Уайт.

Третият сезон към този момент е доказан от HBO, само че към момента няма сигурна дата за премиерата. Възможно е той да се появи в края на 2023 година - откакто втората част на антологията излезе през предишния октомври.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР