The Walking Dead се завръщат в дигиталните магазини за видеоигри

...
The Walking Dead се завръщат в дигиталните магазини за видеоигри
Коментари Харесай

Пълната поредица на The Walking Dead се завърна в дигиталните магазини

The Walking Dead се завръщат в цифровите магазини за видеоигри след известно спиране на наличието си в тях, оповестява USGamer.

Сериите вършат своето завръщане, откакто през предходната година бяха изтеглени от Steam и магазина на Nintendo. Впоследствие Skybound Entertainment закупи активите на към този момент несъществуващото студио Telltale Games и в този момент има намерение да разгласява всичките четири сезона на играта за Nintendo Switch и в Steam. Очакванията са специфичният епизод 400 Days да се появи за Switch дружно с The Walking Dead Complete First Season, а в магазина на Valve – да се предлага като независимо DLC. Така ще се появи и Miconne, само че не е известно по какъв начин и по кое време ще се появи за Switch.

Както евентуално си спомняте, през 2018 Telltale ненадейно завърши своя път, а всичките му 250 чиновници бяха жестоко уволнени. Феновете на работата на студиото бяха сложени в цялостно незнание за протичащото се и не ставаше единствено за приключването на последните епизоди от четвъртия сезон на играта по „ Злите мъртви “, само че за всички други техни вълнуващи планове. На сцената се появиха обаче Skybound, които прибраха доста от някогашните чиновници на Telltale, а самият бранд на студиото се завърна, с цел да бъде върнат от отвъдното. Голяма част от активите на остарялото студио се трансферираха в новата компания, като бяха възобновени и лицензите на The Wolf Among Us и Batman. Какво ще се случи обаче с Guardians of the Galaxy, Tales from the Borderlands и Minecraft към момента не е доста ясно. Това, което чухме за последно от студиото е, че втора част на The Wolf Among Us ще има, само че тя няма да се появи през актуалната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР