The Traitors UK звезда Jasmine каза, че е било трудно“

...
The Traitors UK звезда Jasmine каза, че е било трудно“
Коментари Харесай

The Traitors` Jasmine реагира на „изкормването“ на брадвата от сериала на BBC, тъй като „победителите са запечатани“

The Traitors UK звезда Jasmine сподели, че е било „ мъчно “ да снима последния си епизод, както тя показа, че е „ изкормена “ да бъде отстранени преди финала.

Jasmine се оказа прогонена на финалната кръгла маса преди финала в петък, защото Faithful беше отстранен от играта. Обвинена, че е предателка, Жасмин скоро потвърди, че тримата останали Верни бъркат и разгласи, че е една от тях, до момента в който двамата Предатели следиха.

Но Жасмин видя, че излизането й идва, толкоз опустошена, колкото и да си тръгне толкоз покрай финала. Това означаваше, че тя не можеше в действителност да се наслаждения на последния снимачен ден, защото знаеше, че ориста й в шоуто се задава след редица обвинявания от други играчи.

Така че когато пристигна моментът да разгласи същинската си роля, Жасмин призна Чувствах се добре да ги видя по какъв начин откриват истината - само че беше " изкормване " да бъдат уволнени. Не единствено това, само че тя призна, че „ може да е припаднала “, когато най-сетне научи кои са същинските предатели.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР