The Traitors го убиват във войната за рейтинги, като сериалът

...
The Traitors го убиват във войната за рейтинги, като сериалът
Коментари Харесай

BBC The Traitors убива Love Island във войната за рейтинги - с подкаст също побеждава най-новата актуализация на вилата

The Traitors го убиват във войната за рейтинги, като сериалът на BBC е безапелационен победител, откакто се изправи лице в лице с Love Island: All Stars за първи път.

Окончателната мистерия на убийството се завърна още веднъж на нашите екрани в сряда, след спиращия дъха филм от петък вечер. Островът на любовта: All Stars се причисли към телевизионната стратегия за седмицата в понеделник вечер, защото франчайзът показа премиерата на своя специфичен спин-оф сериал.

И двете излъчвания безспорно са известни измежду почитателите на риалити малкия екран, само че имаше един доста явен победител, когато двете стратегии се бориха и бяха излъчени в 21:00 ч. в сряда вечерта - с The Traitors притегли безусловно милиони повече фенове, в сравнение с шоуто си за запознанства играч.

Над 4 милиона души се включиха, с цел да видят националното богатство Даян, подложено на емблематично опълчване, до момента в който пенсионираната учителка открива ориста си посредством чаша газирано розе. Но по ITV2 единствено 8...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР