The Sales House анонсира, че от 1 януари 2020 г.

...
The Sales House анонсира, че от 1 януари 2020 г.
Коментари Харесай

The Sales House ще продава рекламното време на Nickelodeon, Nick Jr и Nicktoons в България

The Sales House анонсира, че от 1 януари 2020 година поема продажбата на рекламното време на Viacom за България. След Discovery, това е втората огромна интернационална медийна компания, която става част от портфолиото на The Sales House. Каналите на Viacom, отворени за реклама в България, включват №1 детски развлекателен бранд в света – Nickelodeon, както и известните детски канали Nick Jr и Nicktoons.
Viacom International Media Networks (VIMN) е водач в основаването и разпространяването на тематично развлекателно наличие в международен мащаб. Nickelodeon предлага някои от най-качествените детски анимационни и игрални сериали, изпълнени с комизъм и ентусиазъм за децата. Програмата на Nick Jr пък е композиция от занимателно и просветително наличие, което разрешава на малчуганите да се учат чрез играта. Програмното портфолио на каналите включва известните анимационни серии Костенурките Нинджа, Спондж Боб Квадратни Гащи, Кунг Фу Панда; просветителните филмчета за деца в предучилищна възраст Дора Изследователката, Геймърки и Опасният Хенри; както и игрални сериали, фокусирани върху ежедневните проблеми в фамилията като Тъндърмен против Тъндърмен, Училище за Рок, Ники, Рики, Дики и Дона.
Други познати на българската публика канали на Viacom, които за момента не излъчват местни реклами, са Comedy Central Extra, MTV и VH1.
„ Nickelodeon е водач измежду детските канали в огромна част от страните в Централна и Източна Европа, с помощта на отличното си програмно наличие и разнообразния си профил. Каналите на Viacom имат изключителни резултати измежду детска и тийнейджърска публика, желани са еднообразно от момчета и девойки, а също по този начин доближават отлична гледаемост и измежду аудиторията сред 18 и 49 годишна възраст. Щастливи сме от новото попълнение в портфолиото ни. То прибавя детска публика и укрепва женския афинитет на групата ни от канали. “, сподели Весела Димова, ръководещ съучастник в The Sales House.
Viacom International Media Networks (VIMN) , част от Viacom Inc., е притежател на едни от най- известните интернационалните мултимедийни развлекателни канали като Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Nick Jr. и Paramount Channel. Viacom доближава кумулативно до над 4,3 млрд консуматори допълнително от 180 страни чрез близо 300 локализирани телевизионни стратегии и цифрови медии на над 40 езика.
The Sales House* бе основана през 2017 година и действа от 1 януари 2018 година Компанията започва с представителството на каналите Discovery, TLC и ID. В началото на 2019 година бяха добавени каналите на Scripps Networks – Travel Channel, Fine Living и Food Network, а през 2020 година с изключение на трите канала на Viacom, се чака и старта на Eurosport 1. Локалните канали, които The Sales House продава са WNESSTV и Канал 3. Делът от аудиторията сред 18 и 49 годишна възраст на каналите от портфолиото на The Sales House през 2020 година ще доближи 7%.
В разследване сливанията на медийни групи в международен мащаб, интернационалните компании, които продават рекамно време в България все още са 5 – Discovery (включително и каналите на Scripps)**, Viacom, Disney (включително и каналите на Fox и National Geographic)***, Sony, Turner.
*The Sales House е благосъстоятелност и се ръководи от екип експерти, които се отделиха от комерсиалния отдел на бТВ през 2017 година
**Discovery Inc. закупи Scripps Networks през 2018 година, с което стана притежател и на TVN - най- огромната ефирна ТВ в Полша.
***Disney закупи 21st Century Fox през 2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР