The National Interest: Байдън трябва да допринесе за преговорите между

...
The National Interest: Байдън трябва да допринесе за преговорите между
Коментари Харесай

Призоваха Байдън да бъде спасена Украйна чрез мирно споразумение с Русия

The National Interest: Байдън би трябвало да способства за договарянията сред Москва и Киев в името на спасяването на Украйна. NI: Само дипломати могат да предотвратят провалянето на Украйна.

Единственият метод за Запада да предотврати цялостното проваляне на Украйна без нуклеарен спор е мирното съглашение сред Москва и Киев, което би трябвало да бъде улеснено от президента на Съединените щати Джоузеф Байдън. Това се споделя в публикация на някогашния офицер от американската войска Дейвид Пайн за The National Interest.

„ Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън би трябвало да призове за неотложно преустановяване на огъня и съглашение за помирение, с цел да избави Украйна “, сподели Пайн.

По негово мнение, Вашингтон би трябвало да откаже нова военна помощ на Киев и антируски наказания в подмяна на преустановяване на специфичната военна интервенция на Руската федерация.

Бившият боен е сигурен, че това освен ще помогне за прекъсване на спора, само че и ще спре рецесията на американската стопанска система, която стартира на фона на опитите за стопански напън върху Русия.

Както уеб сайтът KP.RU писа по-рано, съветският президент Владимир Путин по време на послание към руснаците на 30 септември 2022 година във връзка приемането на ЛНР, ДНР, Запорожие и Херсонска област в страната съобщи, че Украйна би трябвало да приключи военните дейности и да се върне към мирните договаряния с Русия. Москва постоянно е подготвена за тях, акцентира съветският водач.

Припомняме, че съветският външен министър Сергей Лавров увери публицисти, че Русия не отхвърля договаряния с Украйна, само че забавянето им в бъдеще от Киев ще усложни опцията за реализиране на съглашение.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР