The Mirror днес стартира петиция, за да поиска всеки да

...
The Mirror днес стартира петиция, за да поиска всеки да
Коментари Харесай

Прекратете кризата със зъболекарите на NHS, тъй като милиони не могат да си намерят час - подпишете нашата петиция тук

The Mirror през днешния ден започва петиция, с цел да изиска всеки да получи достъп до зъболечение на NHS, откакто държавният избавителен проект беше разрушен на части.

Зъболекари споделиха, че проектът - най-сетне оголен 10 месеца след първичното заричане - няма да успее да постави завършек на рецесията. Британската дентална асоциация съобщи, че предложенията „ няма да спрат изселването на работната мощ или да дадат вяра на милиони, които се борят за достъп до грижи “. Съгласно проекта, който ще бъде разгласен през днешния ден, на зъболекарите ще бъдат препоръчани парични тласъци, започващи от £15, с цел да видят пациенти, които не са имали час през последните две години или повече.

Екипи ще бъдат изпратени в учебните заведения, с цел да учат децата по какъв начин да си мият зъбите, до момента в който новите родители ще получават препоръки по какъв начин да се грижат за бебешките венци и млечните зъби. Зъболекарски микробуси ще бъдат ситуирани в селските региони, до момента в който на зъболекарите ще бъдат препоръчани £20 000 за три години, с цел да се реалокират...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР