(The Low Lifters are seen ahead of Red Bull Can

...
(The Low Lifters are seen ahead of Red Bull Can
Коментари Харесай

Отбор студенти от България участват за първи път в RED BULL CAN YOU MAKE IT? 2018 - с една единствена нестандартна валута!

 (The Low Lifters are seen ahead of Red Bull Can You Make It? in Lisbon, Portugal on March 7, 2018)

София, България 30 март 2018 – гласуването за Red Bull Can You Make It? публично завърши и студенти от 60 страни от целия свят се впускат в седем на ден премеждие из Европа, където ще би трябвало да разчитат на своето духовитост, сексапил, авантюристичен дух и кенчета Red Bull- като единствена форма на валута.

Едни от най – дръзките и жадни за завършения студенти от целия свят бяха определени измежду повече от 3000 кандидатури, посредством световен развой за гласоподаване и заключителен избор от съдийски панел. Избраните тимове ще стартират пътешествието си на 10 април. Има общо пет Старт точки в Европа – Будапеща, Мадрид, Манчестър, Рим и Стокхолм. Всички тимове получават карти, в които са маркирани 52 пункта, от които тимовете би трябвало да покрият най-малко 6. Те натрупат точки, съгласно сложността на постигане на пунктовете, до момента в който се придвижват към финала в Амстердам на 17 април.

Българският тим е от УАСГ, София и се състои от тримата ентусиасти – Мария Димитрова, Иво Попов и Денислав Славов, компетентност Архитектура, III и IV курс. Жребият дефинира за начална точка на приключението им Манчестър в Обединеното кралство, където ще са ден преди старта през април. Името на тима им е ORIGINAL 69, а ето и видеото, с което завоюваха заминаването си и се класираха измежду 200 -те: com 

По време на дългото пътешестване през Европа, тимовете ще се изправят пред доста трудности и провокации, само че с малко помощ от великодушните и благи хора по пътя, някои от техните проблеми ще бъдат облекчени. Тези упорити тимове по трима, ще носят специфична серия кенчета Red Bull Energy Drink, които ще употребяват за разменна валута. Единствената, с която разполагат, с цел да си подсигурят превоз, храна, и настаняване в края на деня. Така нареченият #TravelBuddy кен, ще бъде предаден на всеки, който им окаже подпомагане като на другари.

Ако сте любопитни да видите и останалите 199-те тима – съперници, посетете формалния сайт www.redbullcanyoumakeit.com. Надпреварата можете да следите и във Facebook страницата на събитието, redbullcanyoumakeit, за да сте в крайник с най-актуалното наличие от целия свят снимано от самите тимове посредством Huawei P SMART устройство.

Red Bull Can You Make It? се реализира с общителното партньорство на Huawei и Clink Hostels.

За Red Bull Can You Make It?

Red Bull Can You Make It? провокира тимове от по 3-ма студента на премеждие, което се случва един път в живота. Отбори от от целия свят ще разполагат със седем дни да пътуват през Европа, като единствената им разменна валута са кенчетата Red Bull. Отборите ще подават информация от пътуването и „ провокациите “, които би трябвало да преминат. Критерии за награждаване се базира на 3 съставния елемент: 1/успешно отметнати наложителни пунктове, 2/ шерване в обществените мрежи и 3/ отметнати провокации от ранга „ Приключения “. Класирането се дефинира съгласно приключенията, срещнати по време на пътуването, както и постигане до финалната точка в Амстердам на 17 април. Пътешествие, което да очарова и тактика, която слага единствено един въпрос – МОЖЕШ ЛИ ДА Гражданско отделение НАПРАВИШ? / CAN YOU MAKE IT?

 (Team Rosie pose for a portrait to the Red Bull Can You Make It? in Sao Paulo, Brazil on March 15, 2018)

 (Team Braza pose for a portrait to the Red Bull Can You Make It? in Sao Paulo, Brazil on March 15, 2018)

Снимки: Red Bull Content Pool

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР