The Last Of Us Part 1 ще излезе за персонални

...
The Last Of Us Part 1 ще излезе за персонални
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на PC версията на The Last Of Us Part 1

The Last Of Us Part 1 ще излезе за лични компютри на трети март идната година. Новината за това беше обявена от Naughty Dog по време на The Game Awards 2022.

The Last Of Us Part 1, модифицирана и усъвършенствана версия на паметната класика на Naughty Dog от 2013 за сегашното потомство конзоли направи своята премиера за PlayStation 5 по-рано тази година и се знаеше, че ще излезе и за PC, само че не и по кое време.

The Last Of Us получи излезе преди 10 години за платформата на PlayStation 3, а година по-късно и за PS4. Играта се подрежда като същински феномен в света на видеоигрите, провокирайки трансмедийни любителски планове, комикси и други HBO приготвя сега и стартирането на телевизионни серии по TLOU. Освен голям брой награди, The Last of Us генерира обилни облаги на Sony, които пред две години издадоха и продължение на играта. The Last Of Us Part 2 излезе за PlayStation 4 и PS5 през 2020, продължавайки прочувствената история на Джоел и Ели, които Naughty Dog започнаха преди 10 години. Макар и да няма публично удостоверение за това, The Last Of Us Part 2 също се чака да излезе за лични компютри.

„ The Last Of Us Part 1 публично излиза за лични компютри на трети март! “, написаха в Twitter от формалния профил на играта в Twitter

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР