The Joys of Yiddish на Лео Ростен определя нахалството“ като

...
The Joys of Yiddish на Лео Ростен определя нахалството“ като
Коментари Харесай

Morgan Stanley се измъкна леко

The Joys of Yiddish на Лео Ростен дефинира „ нахалството “ като „ това качество, закрепено в човек, който откакто е умъртвил майка си и татко си, се оставя на милостта на съда, тъй като е сирак ”.

В петък Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати упрекна Morgan Stanley и някогашния началник на отдела за дялово присъединяване Пауан Паси в машинация при осъществяването на бизнес с блокова търговия. Докладът на SEC разказва няколко ужасяващо груби нарушавания на поверителността, само че един образец се откроява като въплъщение на безсрамие.

Според SEC през юни 2018 година Morgan Stanley е била поканена дружно с други банки да наддават за блок от акциите на Medpace, които ще бъдат продадени от частната капиталова компания Cinven („ Продаващ акционер A “ в нейния отчет, само че е ясно кой беше). Паси издаде новината на портфейлен управител, който на собствен ред съкрати Medpace, принуждавайки цената на акциите да се намали. Morgan Stanley завоюва търга и разпредели над 11 % от предлагането на този вложител. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР