“The Idol е един от най-очакваните сериали за пролетта и

...
“The Idol е един от най-очакваните сериали за пролетта и
Коментари Харесай

Кога да очакваме „The Idol“ с участието на Лили – Роуз Деп и The Weekend?

“The Idol ” е един от най-очакваните сериали за пролетта и най-сетне ще дойде в стрийминг по SKY и НВО на 5-и юни. Сам Ленвинсън от „ Euphoria режисира плана, който бе толкоз дълго чакан от почитателите .

В актьорския състав се открояват имената на Лили-Роуз Деп и The Weekend, чиито облици са преплетени в сюжет, който открива въпросите за зависимости и малтретиране, само че също по този начин и за триумфа, неговите последици и бездни.

 “The Idol ” е един от най-очакваните сериали за пролетта и най-сетне ще дойде в стрийминг по SKY и НВО на 5-и юни. Сам Ленвинсън от „ Euphoria “ режисира плана, който бе толкоз дълго чакан от почитателите.

При оповестяването на премиерната дата на “The Idol ” , НВО пусна и нов тийзър, който показва още по-добре двамата основни герои Джоселин и Тедрос, мъчително преплетени в една връзка, която би трябвало да ни показа най-сексапилната поп звезда и нейния доста авторитетен управител.

 При оповестяването на премиерната дата на “The Idol ”, НВО пусна и нов тийзър, който показва още по-добре двамата основни герои Джоселин и Тедрос, мъчително преплетени в една връзка, която би трябвало да ни показа най-сексапилната поп звезда и нейния доста авторитетен управител.

Противоречието към предисторията на “The Idol ”

Закъснения в излъчването, неочаквани промени в сюжета, хипотетично неконтролируемо държание на висшия мениджмънт на продукцията, както и самият The Weekend показаха шоуто в извънредно притеснителна светлина.

 Противоречието към предисторията на “The Idol ”

Дебютът на Лили-Роуз Деп в основната роля, кинематографията, която припомня горчиво-сладката хармония на деветдесетте години, препратките към великите поп икони от последното десетилетие към този момент съумяха да трансфорат „ The Idol в персонализиран феномен, за който всички ще приказват през идващите месеци, а за какво не и година.

Всички някогашни на Селена Гомес в няколко песни

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР