The Heritage Foundation, американски мозъчен тръст, разследва как британският принц

...
The Heritage Foundation, американски мозъчен тръст, разследва как британският принц
Коментари Харесай

Как принц Хари е получил виза и разрешение за пребиваване, въпреки проблемите с наркотиците?

The Heritage Foundation, американски мозъчен концерн, проверява по какъв начин английският принц Хари е получил виза и по-късно позволение за престояване в Съединените щати, макар дългата история на приложимост на опиати.
Heritage Foundation изпрати искане до Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати, което беше длъжно да ревизира кандидатурата на принц Хари, когато той кандидатства за позволение за престояване. Фондацията е поискала от министерството копия от формуляра за виза и други свързани документи за влизане на принц Хари в Щатите.
Представители на Heritage Foundation имат намерение да схванат дали принц Хари е съобщил за приемането на опиати във формуляра за виза, съзнателно е излъгал или чиновниците на DHS са си затворили очите за това заради специфичния статут на принца.
Адвокатът на Heritage Foundation Самуел Дюи сподели пред Daily Mail, че в случай че мозъчният концерн не получи приемлив отговор до 12 април, техните юристи ще заведат дело във федералния съд във Вашингтон. Резултатът от следствието може съществено да повлияе на престоя на принц Хари в Съединени американски щати.
По-рано принц Хари в изявленията и в скандалната си автобиография неведнъж призна, че е употребявал кокаин, марихуана и халюциногенни гъби. Ако такава информация е включена в заявката за виза, това нормално води до отвод за влизане в Съединените щати.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР