The Game Awards приключиха с огромен успех. По време на

...
The Game Awards приключиха с огромен успех. По време на
Коментари Харесай

Хидео Коджима представи своята нова игра

The Game Awards завършиха с голям триумф. По време на събитието, домакинствано от Джоф Кийли бяха показани нови и забавни видеоигри, които следва да забележим през идната година. Едно от най-любопитните гостувания, само че и за жалост малко, на TGA 2023, беше това на японския талант на гейм промишлеността Хидео Коджима. Той се появи по нетрадиционен метод, с цел да показа своя най-нов план.

По-рано тази година се появи слуха, че Коджима работи с Microsoft по хорър игра. Мнозина чакаха, че това е Death Stranding 2 и че точно първи фрагменти от тази игра ще забележим по време на TGA 2023. Вместо това Коджима показа OD. Краткият тийзър към заглавието не ни подава доста сламки, с цел да отгатнем защо тъкмо става дума, само че присъединяване на известни от Холивуд лица подсказва, че Коджима залага още веднъж на одобрени имена за своята последваща игра. От изявлението му в действителност разбираме, че с изключение на игра, това ще е кросмедиен план, целящ да премине границите на известните ни през днешния ден гейм образци, като OD ще се възползва от клауд гейминг технологията на Xbox Game Studios. И когато става дума за известни лица, на представянето на OD паралелно до Коджима се появи Джордан Пийл, режисьор на известни филми от хорър киното, като Us, Get Out и Nope, който ще е забъркан в основаването на OD. Припомняме, че в предходния план на Коджима – Death Stranding – присъединяване имаше различен известен режисьор от киното – Гилермо дел Торо.

„ Работим в тясно съдействие с Xbox Game Studios и тяхната клауд гейминг технология, с цел да приемем предизвикването да създадем една много неповторима, имерсивна и тотално друга като жанр игра или по-скоро нов вид медия “, показа при представянето на OD Коджима.

„ В качеството си на игра на Хидео Коджима, OD изследва концепцията по инспекцията на вашия предел на боязън и какво значи да OD в боязън, като в това време размива границите сред видеоигрите и филмите “, гласи късия анонс на OD. Няма изясненост по кое време може да чакаме премиерата на идващия план на Коджима.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР