The Elder Scrolls VI е твърде далеч от премиерата си,

...
The Elder Scrolls VI е твърде далеч от премиерата си,
Коментари Харесай

Следващото голямо допълнение към The Elder Scrolls Online носи името Greymoor

The Elder Scrolls VI е прекомерно надалеч от премиерата си, с цел да го обсъждаме, само че The Elder Scrolls Online си е тук, а света му продължава да се разраства.

Вчера Zenimax разгласява информация за своите проекти за 2020. Става дума за огромен план с името Dark Heart of Skyrim, премеждие, което ще продължи през цялата година и ще включва издаването на експанжъни и специфични DLC-та към тях. Първата глава от тях се споделя The Elder Scrolls Online: Greymoor, който излиза на 18.05 за macOS и PC и на 02.06 за конзоли.

Преди Greymoor ще се появи две напълно нови тъмници с Harrowstorm, а след Greymoor, през третата четвърт на годината се чака още един пакет с тъмници, с цел да бъде даден завършек на Dark Heart of Skyrim с към момента неразкрита напълно нова зона, която ще се появи в края на 2020.

Greymoor ще предложи две големи тъмници, в които би трябвало да разрешите мистерията към стихия от извънреден темперамент. Последствията от събитията, които ще се разиграят в Harrowstorm, ще ви вкарат гладко в действието и историята в Greymoor. DLC пакетът ще излезе още идващия месец.

„ Свръхестествени събития се случват в Западен Скайрим и едни ужасни зверове, предвождани от всесилен лорд върколак, гълтам душите в блян да изпълнят мистериозните си проекти. В The Elder Scrolls Online: Greymoor, най-новата глава в ESO, вие ще би трябвало да отбраните обсадените норди и разкриете злото зад този колосален взлом “, гласи анонса на експанжъна.



Самият той ще ви предложи напълно новата зона Западен Скайрим, готически исторически куест, който се вписва в цялостната история на Dark Heart of Skyrim, напълно новата система с името Antiquities. Заедно с тях идва изцяло новото тестване Kyne’s Aegis, нови събития в света: Harrowstorms, нови тъмници, независими куестове, врагове и герои.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР