The Elder Scrolls Online получава следващия си голям експанжън с

...
The Elder Scrolls Online получава следващия си голям експанжън с
Коментари Харесай

The Elder Scrolls Online: Clockwork City излиза в края на този месец

The Elder Scrolls Online получава идващия си огромен експанжън с Clockwork City . в края на октомври: на 23-ти. Това беше оповестено тези дни от страна на Zenimax и Bethesda . То идва гратис за тези, които имат ESO Plus акаунт, като ще може и да се закупи от магазина на играта за 2000 корони или за близо $20, в случай че живеете в нашия свят.

Допълнението за играта прибавя независима история, която, както разясняват основателите на ESO, е с дълготрайност сравнима с куестовете в Dark Brotherhood или Thieves Guild. Голяма част от действието в играта се развива в механичния часовников граф, издигнат към място с името Медната цитадела. Clockwork City идва с обновяване 16 към главната игра, което нанася ред дребни промени и усъвършенствания по целия свят на ESO. Заедно с това, обновлението прибавя нов батълграунд режим, наименуван Crazy King.

Вече е и наличен въвеждащ куест. За да го предприемете е нужно да посетите до всяка близка до вас локация на Mages Guild в Тамриел и да намерите записка на маса, озаглвена Order of the Eye Dispatch. „ Прочитайки бележката, получавате достъп до куеста Of Knives and Long Shadows, което ви изпраща на новото премеждие “, пишат Zenimax.

Повече за допълнението и обновлението, идващо с него, може да откриете тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР