(The Constellations, FACCHETTI, PIETRO, Museo Nacional del Prado) Вибрацията на

...
(The Constellations, FACCHETTI, PIETRO, Museo Nacional del Prado) Вибрацията на
Коментари Харесай

Таблица на рождения ден и неговото влияние върху човека ♥ Флоранс КЕМБЪЛ

(The Constellations, FACCHETTI, PIETRO, Museo Nacional del Prado)

Вибрацията на деня, в който сме родени има огромно въздействие върху пътя на живота ни и избора на специалност. Неговият отпечатък трае цялостен живот, само че е най-активен сред 28 и 56-та година. Това е едно от трите подразделения на цикли и е значимо, тъй като въздейства през междинния или цъфтящия сезон на живота ни. 

Първи ден от месеца

Силна воля, разчиташ на себе си и си самостоятелен. Обичаш да планираш, само че не да градиш. Склонен си да отлагаш. Можеш по-добре да диагностицираш, в сравнение с да предписваш. Имаш добър разум, обичаш самичък да разрешаваш проблемите или въпросите си и живееш повече с мозъка, в сравнение с със сърцето. Способен си на огромна лоялност, само че не показваш това. Имаш огромно количество неизразена мощ.

Втори ден от месеца 

Емоционален си и остро сензитивен към атмосферата, в която живееш. Малко нервозен и заплеснат, само че елементарно се сприятеляваш и си обичан от приятелите си. Обичаш хората да се занимават с тебе, тъй като си с топло сърце и жадуваш за обич. Избягвай неприятните и подтиснати настроения. Обичаш материална лекост и комфорт, въпреки че не постоянно си податлив да правиш старания за това. 

Трети ден от месеца

Имаш огромна жизнеспособност и елементарно се възстановяваш от заболявания. Въображението ти е живо и да можеш да направиш роман от нищожен случай. Трябва да пишеш и се занимаваш с работа, която дава опция на твоите критически, литературни качества. Ти си с интензивни и крайни усеща и имаш прочувствени рецесии, от които обаче бързо излизаш. Неспокоен си, би трябвало да имаш някакъв интерес отвън дома и работата си, който да те заангажира.

Четвърти ден от месеца

Установен си в своите възгледи и си податлив да ги налагаш на другите. Страдаш доста от любовната си натура, тъй като дисциплината ти пречи да изразиш всичката обич, която чувстваш или да получи всичката обич, от която имаш потребност. Трябва да се занимаваш с музика, художество или статуя, като непряк предмет, да бъдеш радостен и да отделяш време и за развлечение, другояче постоянно ще ти би трябвало доктор.

Пети ден от месеца

Лесно се приспособяваш, помагаш и много се хвалиш. Имаш мощно въображение, обичаш украшенията. Имаш превъзходен разум и си разностранчиво развъртян. Обичаш живота и всички прекарвания и бързо преминаваш от едно на друго. Трябва да бъдеш женен, само че би се отказал да се обвързваш с дом или с каквото и да е било. 

Шести ден от месеца 

Любов е основната нота на твоята природа. Копнееш за похвали и оценка и си изцяло трагичен от рецензия. Търсиш компания и изсипваш твоите усеща върху един непосредствен, до момента в който трае привързаността ти, само че защото постоянно търсиш своя блян и рядко го намираш, ти се опитваш още веднъж и още веднъж, тъй че си спечелил известност на екстравагантен. Би съумял и в предприятия и би спечелил пари с лекост.

Седми ден от месеца

Имаш изострен разум и си кадърен на бездънен мисловен разбор. Никога в живота не би трябвало да спекулираш или да играеш комар. Проучвай всеки подробност на всяка работа, с която се занимаваш. Никога не приемай съвет, противоположен на личната ти вътрешен глас, която е доста мощна. Трябва да чакаш, а не да търсиш.. 

Осми ден от месеца

Ти си креативна и производителна натура и би трябвало да си избереш кариера, която е прогресивна и експанзивна и се занимава с публичните ползи. Не би трябвало да влизаш в равноправни съдействия, само че би трябвало да си глава на лично дружество. Придържай се към почтеност и неизменност, с цел да имаш триумф. Обичаш показност. Обичаш фамилията ти да е за горделивост.

Девети ден от месеца

Ти си във вибрациите на изкуството, филантропията. Склонен си към метафизика и обичаш да я свързваш със международните проблеми. Ти си книжовник, артистичен, имаш мощна воля и си натурален шеф. Можеш да успееш в съвсем всякаква артистична работа. Можеш да припечелваш от писателство, учителство, свещеничество, право и издателство. Емоционален си със мощна воля. Принадлежиш на света и рядко можеш да водиш чисто персонален живот с триумф. 

Десети ден от месеца

Трябва да имаш доста ползи, защото си кадърен доста неща да вършиш едновременно. Склонен си да се чувстваш някак си изолиран и пренебрегнат, тъй като мнозина зависят от тебе, само че малко на брой ти оказват помощ. Имаш превъзходен разум и мощна воля, ревнуваш приятелите и притежанията си и си доста необикновен в тази тенденция. Имаш доста креативен гений и въпреки че принадлежиш на комерсиалния свят, би трябвало да култивираш изкуството като странично занятие, основно музика или художество. 

Единадесети ден от месеца

Имаш доста увереност и неизменност, само че силата и желанията ти са неуверени. Драматичен си в мисъл и в деяние. Бляскав, само че нервозен и под напрежение вътрешно. Бързо реагираш, само че би трябвало да внимаваш интелекта да не пречи на интуицията ти. В обич и усеща си краен и неблагоразумен. Трябва да пазиш здравето и нервите си и непрекъснато да се стремиш към вътрешно равновесие. Запомни, че ти е обещано господарско число.

Дванадесети ден от месеца

Ти си блестящ, магнетичен, с въображение, доста безапелационен с причини в спор и прелестен представител. Обичаш живота и активността. Имаш добър и балансиран разум. Би бил прелестен юрист или артист. Имаш високи идеали и артистични пристрастености и би трябвало да се подготвиш за задача в живота. Трябва да поддържаш мозъка си деен, с цел да избегнеш склонността към крайни настроения. 

Тринадесети ден от месеца

Това е число на несъгласията и малко усложнения. Ти си сензитивен и нравствен, страдаш от околната си среда и постоянно си обект на кавги. Имаш добър разум и доста упорита воля. Имаш любвеобилна природа, само че рядко я показваш, постоянно страдаш заради нея. Ти си постоянно неразбираем, считан за невъздържан и неблагоразумен. Склонен си да си деспот, само че си прелестен шеф. Домът ти е от витално значение за твоето благополучие.

Четиринадесети ден от месеца

Ти си доста разностранчив и лицемерен, разсъдлив с оракулски разум. Не си вътрешно артистичен, само че се нуждаеш от някаква форма на израз в изкуството за забавление. Много си прочувствен, постоянно могат да те завоюват със своите усеща и благосклонности. Избягвай пиянството. Ти си мост сред духовния и физически свят и имаш огромни строителни и разрушителни сили.

Петнадесети ден от месеца

Имаш доста способности и би трябвало да ги развиваш посредством настойчиво обучение. Привличаш към себе си доста неща - другари, дарове, благоприятни условия. Способен си на доста жертви и би могъл да служиш на една обективна идея, или един обичан другар, неегоистично. Като юрист, лекар, посланик или общественик би приключил доста добра работа. Винаги правиш усещане на млад и имаш положително здраве. 

Шестнадесети ден от месеца

Склонен си към раздразнителност и от време на време те смятат за раздразним. Имаш податливост да си създаваш самичък затруднения и злословия за себе си и страдаш от следствията. Ако избереш изкуство или литература като специалност, би трябвало да имаш някой удобен интерес за твоите прелестни качества на разсъдителност и разбор. Не обичаш да ти се месят в проектите. Отлагаш и живееш пребогато за себе си. Искаш усеща, само че не всеки път правиш старания да ги спечелиш.

Седемнадесети ден от месеца

Умствено си повдигнат и с горделив дух, закостенял от време на време, великодушен или сребролюбец, събиращ или разпиляващ. Ти си доста открит в твоите хрумвания и рядко се подаваш на други. Трябва да оглавяваш лично дружество и не би трябвало да работиш със съдружници или сътрудници, единствено с подчинени. Имаш обич към знанията и проучванията, писателство, търсиш доказателства за духовните работи.

Осемнадесети ден от месеца

Ще имаш доста промени, интензивност, пътувания. Големи неща ще се чакат от тебе, тъй като ти е обещано самостоятелното 1 и изпълнителното 8 тъй че могат да те натоварят с грижата за старите и безпомощните или с групи или общества, които ще имат твоята помощ. Макар, че си много прочувствен, посредством 9, си мощно интелектуален и обичаш разсъжденията и разногласието. Би станал прелестен трагичен критик и публицист, също добър оратор. 

Деветнадесети ден от месеца

Тази осцилация съдържа цялата гама от цифри от 1 до 9. Ти си логически, непрекъснат, неизменим, удобен, артистичен и повсеместен. Трябва да бъдеш самостоятелен и да не се подчиняваш на ограничавания. Можеш да се издигнеш до огромна висота или да паднеш в огромна дълбочина в каузи и усеща. Не обичаш конвенционалността и не се подчиняваш в персоналния си живот. Би станал прелестен политик или държавник, тъй като имаш надълбоко възприятие на отговорност. 

Двадесети ден от месеца

Ще намериш подобаващата си среда в малко дружество в атмосфера на другарство и защита. Не си податлив към по-обширни полета на деяние и се задоволя ваш да работиш с други, вместо да поемеш отговорност самичък. Би бил великолепен политик или просветител, въпреки че се изразяваш доста по-добре на хартия, в сравнение с пред аудитория. Симпатичен си и влюбчив. Способен да работиш в ръководството на недвижими парцели, в кооперативно право, където вниманието ти към детайлите е значим фактор. 

Двадесет и първи ден от месеца

Ти си магнетичен и музикален. Обичаш хубостта, изкуството и танца. Много си нервозен и би трябвало да контролираш твоите необясними отвращения към неща и хора. Повече си схватлив, в сравнение с деен в твоите изрази на любовта, само че доста се гордееш и интересуваш от обектите на твоите усеща. Ти си по-добър другар, в сравнение с брачен партньор, тъй като си податлив към недоверчивост, заради въображението си. Избягвай склонността си към тревога и подтиснатост. 

Двадесет и втори ден от месеца

Едно от господарските цифри. Ще функционираш в обективния и в субективния свят и би трябвало да внимаваш да запазиш равновесието си сред двата свята. 22 е нервно и прекомерно стимулиращо и има потребност от доста отмора и усамотение, с цел да откри и опази своето равновесие. Много си подсъзнателен и би трябвало да разчиташ на първите си усещания. Имаш неограничената мощ на двете полета, само че имаш универсална задача и не трябва да имаш персонални упоритости. 

Двадесет и трети ден от месеца

Ти си доста съчувстващ, сензитивен и разбиращ хората. Имаш удобен разум, който те прави скъп за разнообразни съсловия хора. Твоето число е 5 - физическо поле, което ти дава необясними качества да диагностицираш всевъзможни физически разстройства. Мисията на твоето число е да строи и лекува, а не да унищожава. Ти си пребогато удобен, с цел да успееш в изкуствата. Нямаш възприятие на непълноценност и си изцяло изпълнителен. 

Двадесет и четвърти ден от месеца

С този рожден ден ще бъдеш доста деен и ще страдаш от хабене на сила. Ти си мощно обвързван с изкуството, музиката и скулптурата. Имаш забележителен гений за сцената и си трагичен по природа. Но би имал и паричен триумф като банкер, търговец или бизнесмен. Практичен си, само че също по този начин и податлив към мечтателност. Външните работи нямат огромна стойност за теб и ти не цениш нито парите, нито времето. Избягвай възприятието на подтиснатост, ревнивост и тревожене. 

Двадесет и пети ден от месеца

Ти си по природа пророческа и интуитивна натура, имаш мощна податливост към окултизъм. Не си постоянно свестен, тъй като прикриваш същинското си възприятие. Имаш гений за изобразяване, статуя и резбарство. Можеш да се усъвършенстваш във всяка област на изкуството, към която си мощен. Склонен си да се колебаеш и в случай че не надделееш тази податливост, работите ти ще страдат. Научи се на концентриране и накарай мозъка ти да се стабилизира. Слабостта ти е в възприятията. Работи срещу мързела.

Двадесет и шести ден от месеца 

Ти се взираш доста във вътрешността и живееш в предишното в ущърб на сегашното и бъдещето. Почваш доста неща, само че ти е мъчно да ги изкараш до край. Ти можеш да се издигнеш до огромни постове, само че и да паднеш съгласно както постъпваш. Трябва да имаш положително обучение. Ако усетът ти не води към изкуството, ще имаш триумф в политиката, в дипломацията или в публичния бранш. Имаш податливост към семейство, обичаш дом, деца и би трябвало да се ожениш рано. 

Двадесет и седми ден от месеца

Това е число от четвърто измерение и е склонно към повече вещественост, в сравнение с другите деветки. Числата след 26 имат податливост да скитат, защото нямат собствен дом. Не би трябвало да имат подобен. Ти си мощен, безгласен, избран, натурален лидер си и не можеш да бъдеш в подчинено състояние. Би станал добър юрист, огромен търговец или посланик. Не обичаш да даваш сметка за държанието си, парещ си в възприятията и прекомерно си завързан към фамилията си. 

Двадесет и осми ден от месеца

Ти си със мощна воля, непрекъснат, преобладаващ, само че изпълнен с обич и можеш да нарушиш всички обичаи поради нея. Искаш да превъзхождаш другите и би направил огромни жертви, с цел да постигнеш това. Трябва да избягваш мързела, тъй като скоро ще придобиеш табиет на празна мечтателност и еснафщина, които ще унищожат твоите прелестни дарования. Склонен си да преувеличаваш всичко, което се отнася до твоя живот и по този начин си създаваш доста разочарования. Обичаш свободата и страдаш от ограничавания. 

Двадесет и девети ден от месеца

Ти си въодушевен и нравствен - 2 плюс 9 равно на 11, и кадърен за водачество с огромни резултати. Можеш да разрешаваш сложните проблеми и да обединиш религиозните разлики. Чрез огромната си мощ, можеш да бъдеш за другите чест или опустошение. Ти си краен във всички неща, натоварен в обич и размисъл, щастлив или угнетен. Трябва да пазиш нервите си. С тебе елементарно не се живее, тъй като си обхванат от своите фантазии и забравяш да се погрижиш за удобството на другите. 

Тридесети ден от месеца

Изпълнен си с електричество и жизнеспособност, много си нервозен. Не се разболя ваш елементарно и имаш огромна съпротивителна мощ за заболяванията. Трябва да се пазиш от отнемане. Имаш избрани отзиви и не си податлив да мислиш, че не постоянно си прав в своите изводи. Ти бил прелестен преподавател, публицист или обществен служащ. Лоялен си, въпреки че си податлив към флирт. Обичаш да ти правят оценка дарбите и делата. 

Тридесет и първи ден от месеца

Както и тридесетия ден в никакъв случай не си играй с душевен феномени. Твоите аспирации не са постоянно рационални, могат да ти докарат отчаяние. Трябва да култивираш силата и приложението на четворката, с цел да успееш в живота. Обичаш да пътуваш и не обичаш да живееш самичък. Трябва да се ожениш рано, тъй като отговорността е нужна за твоето стабилизиране. Никога не забравяш нито услугите, нито обидите. Научи се на закона и на силата на парите, тъй като имаш податливост да ги разпиляваш непредвидливо.

Със съкращения от: „ Разучете пътя на живота си. Числата предсказват ” (книгата е формирана от извадки на Флоранс КЕМБЪЛ) 
Източник: 
Изображение: The Constellations, FACCHETTI, PIETRO, Museo Nacional del Prado

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР