The Adam Project е в Netflix вече от няколко седмици

...
The Adam Project е в Netflix вече от няколко седмици
Коментари Харесай

Кое е детето, изиграло младата версия на Райън Рейнолдс във филма на Netflix

The Adam Project е в Netflix към този момент от няколко седмици и за това време съумя освен да оглави седмичните ранглисти на стрийминг платформата за гледаемост, само че и да влезе в една много по-престижна.

Режисираният от Сам Леви филм с Райън Рейнолдс в основната роля филм влезе в топ 10 на най-гледаните филми на Netflix за първите 28 дни от стартирането си. В него виждаме по какъв начин героят на Рейнодлс - Адам, пътува във времето, само че вместо напред, избира да се върне обратно. 

Но не поради кефа, а с цел да се опита да избави бъдещето на хората като цяло. И по този начин от 2050 година се озовава през 2022 година, само че по простъпка. Среща се със своята 12-годишна версия, изиграна от Уокър Скобел. По стичане на обстоятелствата на двамата не им остава различен избор, с изключение на още веднъж да пътуват във времето с още няколко години обратно.

Защото там ще се срещнат с починалия си татко, изигран от Марк Ръфало, а единствено той може да им помогне да доведат задачата си до сполучлив край. В The Adam Project виждаме познатия за филмите на Рейнолдс комизъм, само че по-силно усещане прави не канадският артист, а Уокър Скобел.

13-годишното момче краде всяка сцена, в която взе участие и прави усещане, че доста естествено му се получава да изиграе по-млада версия на героя на Райън Рейнолдс. От изявление на Скобел за Tudum разбираме, че той в действителност се е готвил с години за този миг.

Оказва се, че артистът е огромен почитател на Рейнолдс, което въобще не ни изненадва, само че също по този начин е гледал " Дедпул 2 " толкоз доста пъти, че даже не може да ги преброи. Впечатлен е от умеенето на звездата от " Дедпул " да сменя страстите си доста бързо.

" Той може да е доста занимателен, само че в това време и доста печален. Много ми харесва, че с него можеш да се смееш, до момента в който плачеш. "

Кастинг шефът Кармен Куба споделя, че за ролята на младия Адам във кино лентата през кастинг са минали 376 деца. И тя не се е опитвала да избере дете, което да наподобява толкоз доста на външен тип на младата версия на Райън Рейнолдс, едвам носи неговата сила.

И счита, че именно Уокър Скобел е бил най-близо. " Уокър има сила и лъчение, които са доста близки до тези на Райън, което е доста мъчно за напасване. Това е от тези неща, които не можеш просто да научиш някой по какъв начин да ги прави. "

Оказва се, че ролята в The Adam Project е първата актьорска такава за 13-годишния Скобел. А Куба, която е виновна за кастингите на продукции като Obi-Wan Kenobi, Stranger Things, The Power of the Dog и " Матрицата: Възкресения ", е останала впечатлена от уменията му, без да има никакъв опит в сектора.

Всъщност, той за малко е щял да изпусне шанса си за ролята на Адам. Плановете са били кастингите да стартират през април 2020 година, а фотосите единствено няколко месеца по-късно - през юли. Но пандемията ги е изненадала и отсрочила всичко с месеци.

И по този начин през август, когато търсенето на по-млада версия на Райън Рейнолдс е било възобновено, Кармен Куба е получила запис на Уокър Скобел, с който той е влезнал в играта. След единствено към две седмици малчуганът се е озовал в една публикация с Райън Рейнолдс, с цел да ревизират дали стоят добре дружно на екран.

Видимо е, че химията е налице, а присъединяване във кино лентата е било доста потребно за Скобел и от различен аспект. Рейнолдс го е направлявал, давайки му най-различни препоръки. От това по какъв начин да реагира в разнообразни обстановки до това по какъв начин да крещи.

Оказва се, че Уокър е бил доста обезпокоен от крещенето на екран и по какъв начин ще се оправи с него, само че тъкмо тогава е пристигнал и положителният съвет на Райън Рейнолдс. " Представи си, че си по средата на футболно игрище, татко ти е от другата страна и искаш да му привлечеш вниманието. Това оказа помощ ", допълва  13-годишният артист.

Като почитател на супергероите, е бил доста благополучен от обстоятелството, че на снимачната площадка се е срещнал и с Марк Ръфало, който доби по-голяма известност с ролята си на Брус Банър и алтерегото му Хълк. От профила на Скобел в IMDb пък разбираме, че когато не е на учебно заведение (или снимачната площадка), обича да практикува някои много рискови спортове като сноуборд, скейтборд и паркур.

Няма да мине доста време преди още веднъж да го забележим на екран, тъй като сега е ангажиран със фотосите на филма Secret Headquarters, където ще си партнира с Оуен Уилсън, Майкъл Пеня, Джеси Уилямс и племенницата на Рийз Уидърпун - Аби Джеймс Уидърспун.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР