Тези зодии се интересуват единствено от лекия живот и удобството

...
Тези зодии се интересуват единствено от лекия живот и удобството
Коментари Харесай

3 зодии не са способни да поемат отговорност

Тези зодии се интересуват само от лекия живот и удобството си

Има три зодиакални знака, които постоянно бягат от отговорност и не си носят следствията. Те релаксират, разсеяни са, не осъзнават значимите неща, избират да им е умерено и да не навлизат в непотребни разногласия, както и да не се заемат със отговорности. Вижте кои са, съгласно „ Pink Villa “.

Стрелец

Стрелците постоянно са подготвени за странствуване или някакъв тип премеждие, само че в никакъв случай не демонстрират подобен възторг, когато би трябвало да поемат отговорност или да се захванат с нещо – спомагателна работа в службата, план в учебно заведение, почистване и нареждане на дома и така нататък Може да се каже, че Стрелците са мързеливи, не може да се разчита на тях, не са виновни и не могат да поемат отговорност даже за себе си, освен за различен човек. Прекалено фокусирани са над празненствата и заниманията, държат се хлапашки. Забравят какво би трябвало да свършат и в никакъв случай не се захващат по избор със дилемите.

Водолей

Представителите на зодия Водолей са последните, които ще се сетят да поемат някаква отговорност за нещо или да свършат избрани задания. Трябва някой да им каже няколко пъти да се заемат с нещо, да ги предизвика, даже да им заповяда, с цел да се захванат със отговорностите си или да създадат нещо за другите. Те обичат да си почиват, безгрижни са, даже от време на време прекомерно отпуснати. Не мислят за ежедневните отговорности, разсъждават върху дела и хрумвания. Не се впускат в спомагателна работа и не помръдват, до момента в който някой не ги накара.

Близнаци

Подобно на Стрелците, Близнаците се интересуват само от това да се забавляват и да си изкарат хубаво. Близнаците са палави, игриви, доста общителни, непрекъснато са в огромна компания, пътуват, приключенстват. Не им остава време да се заемат с домашни отговорности, да учат или работят в допълнение, да се захванат с някой план или да преследват задачите си. Работата и отговорностите ги плашат и натоварват, желаят просто да се веселят и да релаксират. Не могат да смесват работа на драго сърце. Постоянно са по празненства, социализират се и се смеят с другари.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР