Тези, за които нарушаването на законите на стана емблема -

...
Тези, за които нарушаването на законите на стана емблема -
Коментари Харесай

Карадайъ: Провалът на Прокопиев и властта на лъжата не пожелаха да се реши проблемът с КЕВР

Тези, за които нарушаването на законите на стана емблема - Провалът на Прокопиев (ПП) и властта на лъжата, не пожелаха през днешния ден да се реши казусът с енергийния регулатор.

Това разяснява водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред публицисти в Народното събрание.

Повод бе отводът на болшинството към " Продължаваме промяната " да включи като точка втора от дневния ред на Народното събрание предлагането на Движение за права и свободи за разглеждане на проблема с регулатора, откакто Конституционният съд разгласи избора на ръководителя Станислав Тодоров за опровержителен на главния закон на страната. КЕВР заяви през вчерашния ден дълъг лист от идни задания, които не могат да бъдат решени заради неналичието на ръководител.

Няма никаква вяра, че може на следващия ден да се преглежда този въпрос. Напротив - от едни записи видяхме, че десни болшевици, прегърнати с леви комунисти, се пробват по всевъзможен метод да задържат узурпираната от задкулисието власт, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.

Видяхме и опити тематики, които са за партийни конгреси, да бъдат включени в дневния ред на Народното събрание, сподели водачът на Движение за права и свободи във връзка устрема на Българска социалистическа партия да си обезпечи болшинство за образуване на кабинет, предлагайки Народното събрание с решение да утвърди законодателна стратегия за идващите 5-6 месеца. Със 119 гласа опозицията в Народно събрание не разреши това да се случи.

Имахме опция да го кажем и от трибуната на Народно събрание. През 1991 година комунистическата конституция беше анулирана и член 1 към този момент го няма. Днес тематиките за партийните конгреси се преглеждат на партийни конгреси, а не в Народното събрание. Водещата роля на комунистическата партия към този момент я няма, заключи Карадайъ.

И сподели, че всички към този момент сме се нагледали на опитите за реституция на комунизма от десните болшевици и Столетницата-комунисти

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР