Тези вотове на недоверие помагат на властта, като очертават лагерите.

...
Тези вотове на недоверие помагат на властта, като очертават лагерите.
Коментари Харесай

Първан Симеонов: ПП са потеглили натам, накъдето много други партньори на Борисов стигнаха

" Тези вотове на съмнение оказват помощ на властта, като обрисуват лагерите. По-интересното е какво е вътре в самата власт. Ясно се вижда, че от едната страна е ГЕРБ, от другата Движение за права и свободи. Стискат в едно менгеме Политическа партия.
Политическа партия малко по малко понижават своето въздействие. Трябва да има разлика сред Политическа партия и Демократична България. Демократична България като по-вкоренена и по-стара и може би малко по-мъдра групировка комфортно се скрива понякога. Докато Политическа партия са на топа на устата и са потеглили натам, накъдето доста други сътрудници на Борисов стигнаха ", съобщи Първан Симеонов.

 Г-н Борисов се прелегитимира и неговия рейтинг няма да падне. Тези, които имат какво да губят, са Политическа партия. Това не е положително или зло, това е неумолимата логичност на политическия развой, изключително в сложни времена. Едно държавно управление, което е призвано да приема непопулярни решения и да ползва непопулярни ограничения няма по какъв начин да няма пробойни. И нормално този, който е напред, ги понася в най-голяма степен. Тук Борисов няма интерес да употребява бързо власт. Просто тъй като нито бюджетът е подобен какъвто той обича да бъде - да има за разпределяне, нито ред други условия са като хората. Така че за Борисов това е превъзходен миг други да се пържат. Тези други ще забележим какъв брой са устойчиви ", сподели още той в утринния блок на Българска национална телевизия.

" Предполага се, че би трябвало държавно управление и миньори да намерят общ език. Вярвам, че ще се откри някакъв вид. Но то няма и доста варианти - добре, да падне това държавно управление, само че какво държавно управление ще пристигна. При едни нови избори евентуално резултатите надалеч няма да са същите, само че главните играчи ще бъдат същите. Освен всичко митингът въпреки всичко има някакви съответни претенции, които могат да бъдат прегледани и одобрявани в разнообразни степени. Това не е митинг като оня от 2013 година

Трудна власт, в непопулярно време, доста компромисна формула, в условия на война. Тази власт няма по какъв начин да се радва на някаква всенародна обич ", разяснява още Симеонов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР