Тези тестове, с които се тестват служителите на МВР, които

...
Тези тестове, с които се тестват служителите на МВР, които
Коментари Харесай

Демерджиев: Тестовете за наркотици са едни и същи за полицаите и за всички останали българи

Тези проби, с които се тестват чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които ръководят моторни транспортни средства са същите, които се подлагат и всички български жители и както добре знаете решителен при подозрение е кръвната проба. Така, че всеки, който се съмнява в следствие от теста и жител и чиновник може да изиска кръвна проба. Това съобщи служебният министър на Министерство на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Запитан по какъв начин си изяснява изказванията на полицейския профсъюз, че тестванията на които се подлагат полицейските чиновници дават подправени резултати, Демерджиев отговори:

„ Не мога да си ги обясня по никакъв метод тези изказвания. За мен еднакъв би трябвало да бъде режимът за тестване и на жители и на чиновници на Министерство на вътрешните работи.

По думите му тестванията са утвърдени и съответни.

Служебният министър на Министерство на вътрешните работи съобщи, че служителите на реда при които е открито съществуването на  наркотици в кръвта ще бъдат подложени на дисциплинарно произвеждане.

„ Ние се опитваме да поддържаме ред  и сигурност. Няма  повишени на равнища на битовата престъпност. Такъв образец е тематиката с мигрантите. Никой в Европа не повдига тази тематика, сочат се други дестинации, само че не и България. Очевидно е че задачата е да се дискредитира работата на служебния кабинет ”, съобщи Демерджиев.

Запитан дали бе приел поста и на министър на Министерство на вътрешните работи в един постоянен кабинет, той обйви, че  на този стадий не са водени диалози с него.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР