Тези табла със зле поставени плакати, чиято площ няма и

...
Тези табла със зле поставени плакати, чиято площ няма и
Коментари Харесай

2 М лв. за тази „реклама” в „метрото” от Р. Василев като министър

Тези табла със зле сложени плакати, чиято повърхност няма и метър на метър, са митичната " реклама ” на тотото " в метрото ” за 2 млн.лв. национална пара – по левче от джоба на всеки работещ българин, с която се похвали от своето министерстване, даже в петък пред Сашо Диков, някогашният към този момент необут на ММС и сегашен претендент за народен представител Радостин Василев .

Простото око вижда: първо, тази реклама даже не е в метрото, а е в подлеза сред 2-те метростанции Сердика. Второ, тя нищо не коства, камо ли 2 милиона лв.. Трето, в случай че някой търси да види същинска реклама В метрото, няма по какъв начин да не означи визиите на ЕФБет на една от централните метростанции. Обиколихме ги всички. Там и преди повече 2 месеца, когато се заприказва за въпросния контракт, настоящ от началото на годината, и в този момент РЕКЛАМА НА ТОТОТО НЯМА.

Още по-малко реклама, която по някакъв метод би могла да бъде " по-ефективна ”, в сравнение с националните малките екрани Нова и бТВ, както пред Диков се опита да я показа ексминистър Василев, с цел да се отбрани.

 width=
Сега сериозните данни: обсегът на двете национални малките екрани е над 4 млн. българи на цялата територия на страната. Целият поток през метрото е 350 000 души, само че не е ясно какъв брой от тях повтарят транспорта си, освен това са на територията на един град, представлявайки 20% от популацията му даже в идеалния случай.

Всеки схваща, че за над 10 пъти по-малък обсег, страната – в лицето на Р. Василев, е платила от нашите пари

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР