Тези социологически изследвания в целия свят подвеждат хората по ред

...
Тези социологически изследвания в целия свят подвеждат хората по ред
Коментари Харесай

Евгений Дайнов за вота: Не очаквам рекордно количество гласове, но ще бъде прилично

Тези социологически проучвания в целия свят подвеждат хората по ред аргументи. И по тази причина политиците вместо да се вторачват в тях, щеше да бъде по-добре да упражняват, те да водят публичните мнение, да споделят: ”Нещата са еди какви си, те се споделят еди по какъв начин си и аз ще направя еди какво с тях “, а не да си събират, както споделяше баба ми, да си събират устите и да не споделят, тъй като видите ли някаква социологични проучвания споделили еди какво си.
Тези социологически проучвания нищо не споделят, даже и в Америка, където са измислени и са просто част от предизборния пейзаж по принцип. Това споделя проф. Евгений Дайнов пред радио " Фокус ".

Той разяснява и идните избори: Очаквания е доста, доста необятно разбиране. Очаквам да гласоподават повече хора, в сравнение с ни убеждават, че ще гласоподават, чакам да не се подведе публичното мнение на всеобщото подстрекателство, че е изтощено от гласоподаване. Не чакаме рекордни количества гласове, несъмнено, само че ще бъде обичайно. Това мога да ви кажа, само че този път мога да ви кажа на какво се надявам. Надявам се хората да гласоподават за рационални политически партии, които желаят България да си възвърне статута на естествена европейска страна, а на не да прави друго.

Тези, които предишния път управляваха. Може би за пръв път от доста години са политици, които в действителност схващат по какъв начин се вършат нещата по един цивилизован метод и по какъв начин би трябвало да е уредено едно европейско цивилизовано общество. Тук има нещо, една такава българска чудноватост, която проф. Фотев – огромният български социолог назова " българската потиснатост “ – когато българите реализиран нещо, те не му се радват. Те по-късно стартират да си споделят: " Абе аз в действителност нищо не реализирах, но то по този начин щеше да стане “, и не се радват на достиженията, с цел да стоят върху тях, с цел да градят по-нататъшни. Това го виждаме още веднъж всякога като има скок напред България, по-късно стопира и почва да се обръща обратно и да си споделя " Това скок ли беше? “. Същото виждаме в по този начин внушаваното отношение да има ли в действителност естествени европейски партии. Ние от едно известно време имаме естествени европейски партии в България, да не приказваме, че се извъртяха поколенията и в тези партии поколението на тези, които не са повредени от социализма, от мутризма, който го наследи. Да, имаме избор – тези, които желаят, които са разбрали какво е споделил Васил Левски, че България би трябвало да се подреди до останалите европейски национални, не азиатски, не ориенталски, не някакви други, само че тези хора имат избор, изяснява проф. Дайнов, представен от frognews.bg.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР