Тези снимки улавят мръсната ваканционна вила, наета от Констанс Мартен

...
Тези снимки улавят мръсната ваканционна вила, наета от Констанс Мартен
Коментари Харесай

Вътре във ваканционната къща, наета от Констанс Мартен и любовника, преди да избягат с бебето

Тези фотоси улавят мръсната ваканционна вила, наета от Констанс Мартен и нейния ухажор Марк Гордън, преди да избягат с новородената си щерка, делото се изслуша през днешния ден.

Мартен, на 36, и Гордън, на 49, се счита, че са предизвикали гибелта на дребната Виктория, за която се счита, че е замръзнала до гибел единствено в комбинезон. Съдът изслуша Мартен, благородник, и Гордън живееха в палатка „ отвън мрежата “ измежду зима, тъй че Виктория да не им бъде отнета от обществените служби.

Но плацентата на бебето беше открита в изгоряла кола на автомагистрала покрай Манчестър на 5 януари 2023 година, което провокира голямо полицейско търсене, до момента в който двойката прекосяваше страната, пробвайки се да откри път за бягство от Обединеното кралство, чу Old Bailey.

Сега правосъдните заседатели са видели фотоси, направени във ваканционна вила в Нортумбрия, която обвинените са наели от 20 декември 2022 година Нейната собственичка Мария Ричардсън сподели, че се е върнала в къщата осем дни по-късно, с цел да я на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР