Тези симпатични на пръв поглед трапчинки се наричат Венерини дупки,

...
Тези симпатични на пръв поглед трапчинки се наричат Венерини дупки,
Коментари Харесай

Тези две дупчици на гърба са много специални, защото имат специално предназначение

Тези симпатични на пръв взор трапчинки се назовават Венерини дупки, това са дребни кръгове, които се образуват в долната част на гърба при дамите. В случай, че става въпрос за мъже, се назовават Аполонови дупчици.
Намират се на мястото, където се сливат две кости на таза, и се виждат единствено при хората, които имат генетично влечение за това или уместно ревю на сухожилията.
Не можем да избираме дали да ги имаме или не, тъй като постоянно става въпрос за генетика.
Те са знак за добра циркулация и крепко тяло, а отличната циркулация е значима причина за по-лесно реализиране на оргазъм.

Венерините отвори се намират на място, на което няма мускули, невероятно е да си ги „ извършите “ с извършения, само че в случай че елиминирате непотребната мастна тъкан, тези дупки могат да бъдат забележими.
Генетика е просвета за гените, наследствеността и изменчивостта на организмите.
Думата „ генетика “ за пръв път е употребена за разказване на проучването на наследяването и на науката за изменчивостта от великобританския академик Уилям Бейтсън в персонално писмо до Адам Седуик, датиращо от 18 април 1905 година

Ето и още малко любопитна информация за нашите тела.

Вие имате ли тази линия под безименния и междинния си пръст?
Тази дребна линия от време на време образува кръг или две обособени, по-малки линии. Това постоянно се назовава любовна крива или кръг на Венера.
Преди да се разочаровате, тъй като не откривате тази линия на дланта си, прочетете това: хората, които имат линията са склонни към любовни проблеми и са доста чувствителни. Ако кръгът се затваря, това значи, че лицето, което го има, ще изпита огромно любовно отчаяние.

Така че, в случай че сте един от „ щастливците “, които имат на дланта си този кръг не би трябвало да мислите за разочарования и съдбовни неща, а просто за уроците, които ще научите. Ако кривата линия основава полу кръг, това значи, че лицето ще изпита компликации в любовния си живот, в избран интервал от живота си, само че той / тя ще ги преодолее сполучливо и ще продължи напред.
Ако имате две или повече сходни линии, една под друга, това значи, че сте чувствителни и доста прочувствени.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР