Тези резултати от изборите, би трябвало да накарат всички, както

...
Тези резултати от изборите, би трябвало да накарат всички, както
Коментари Харесай

Борисов: Резултатите от изборите би трябвало да накарат всич...

" Тези резултати от изборите, би трябвало да накарат всички, както ние сме се смирили, да се смирят и те ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети църквата " Св. Игнатий Старозагорски ". 

" С огромно почитание се отнасяме към " Възраждане ", и доста по-лесно би се работило с тях, тъй като са съществени хора. Проблемът там е идеологически, тъй като няма на какво да стъпим ", сподели още Борисов.

Сред главните разлики Борисов уточни, че от " Възраждане " упорстват за излизане от НАТО и Европейския съюз, да не се влиза в еврозоната и да не се подкрепя Украйна. 

" Български напредък и Стефан Янев са се декларирали, само че ние без " Възраждане ", не можем да създадем държавно управление, безапелационен е Борисов. 

" Ние не предлагаме коалиция, тъй като е невероятно ", съобщи Борисов и даде образец по какъв начин Движение за права и свободи са предложили за Ф-16, за еврозоната и Северна Македония.

" Така по такива политики можем да намерим единодушие и да прекараме страната през рецесията. Плана за възобновяване, законите, 5-6 неща, които с лекост тези партии биха ги подписали ", съобщи Борисов.



" Виждате гърмежи в Киев, потопиха. Най-личното нещо, което е направил Путин през мандата си, моста над Крим. Войната е все по-жестока и все по-страшна. Нуждаем се от държавно управление и парламент, по тази причина предложих неутрални хора ", добави Борисов. 

  " Ясно е, че ние не се харесваме ", призна водачът на ГЕРБ. 

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР