Тези представители на зодиака ще се радват на лудо щастие

...
Тези представители на зодиака ще се радват на лудо щастие
Коментари Харесай

Голямо щастие за тези зодии през месец март

Тези представители на зодиака ще се радват на бясно благополучие през този месец, безапелационен е астрологът Павел Глоба

Какво е животът без обич? Всеки мечтае да изпита тези мощни и красиви усеща, а в случай че към този момент е намерил сродната си душа желае да я задържи вечно.

Но какво да вършат тези, които към момента не са намерили любовта? Нека да не се отчайват. 

Сега Павел Глоба разкри, че през този месец три зодии най-сетне ще срещнат любовта, написа Блиц.

Ето кои са трите зодии, които ще срещнат любовта през март:

Овен

Самотният Овен ще има шанс още от първите дни на март. Около тях непрестанно ще се въртят забавни хора, които ще създадат първия месец на пролетта цялостен със срещи и приятна връзка. 

Астрологът Павел Глоба има вяра, че от многото събеседници Овенът най-сетне ще може да открие сродната си душа. 

Женените Овни ще желаят да освежат връзката си. Въпреки че няма да проявят самодейност, те ще желаят дейни дейности от колегата си. 

Близнаци 

Самотните Близнаци пък ще се радват на щастлива среща, в случай че най-малко малко занижат високите си критерии. Павел Глоба има вяра, че Близнаците могат най-сетне да срещнат идеалния за тях човек.

Но внимавайте, в случай че сте почнали виртуална спекулация, защото срещата онлайн може да се окаже доста разочароваща.

Астрологът Павел Глоба поучава Близнаците повече да се разхождат, да вървят на кино и да са в компанията на другари, тъй като точно в сходно обстановки може да срещнат любовта на живота си.

Категорично обаче би трябвало да не помнят за романс в офиса, защото той изрично ще приключи със сериозен скандал, който даже може да прерасне в уволняване за една от страните.

Козирог 

Гответе се за приятни запознанства през последното десетдневие на март, само че това не е причина да прекарате първата половина на месеца в изолираност. 

Астрологът Павел Глоба предизвестява, че „ вашият човек “ ще се появи най-неочаквано, тъй че би трябвало да излизате по-често. 

Ако желаете да срещнете любовта през март, то знайте, че всичко зависи от самите вас.
Подробен хороскоп за март за всички зодии
Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през  март  ще наложи добре да си организирате проектите, защото ви предстоят няколко значими или непредвидени срещи или събирания. В множеството случаи те ще бъдат по-приятен мотив. Възможно е едно такова събитие да бъде обвързвано с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Новите познанства, които ще създадете през този месец ще се развиват добре и ще ви донесат потребна информация, познания или нови благоприятни условия. Въпреки някои спадове в настроението ви през  март  или друго от упованията ви развиване на съответни събития, този месец ще бъде значим стадий в развиването ви нагоре и напред. Приемайки хора и събития такива каквито са, ще ви бъде от огромна изгода. Късметът в доста връзки ще бъде на ваша страна, стига да не злоупотребявате с него. Една смяна в фамилията, в работата или в персоналния ви живот, ще има постепенно развиване през идващите месеци от годината. През  март  може да ви тормози вест обвързвана със здравето на човек, който познавате, само че нещата несъмнено няма да са трагични и ще изискат време и внимание за вярно лекуване.  Март  ще бъде комплициран месец за персоналния любовния живот на дамите Овен, които могат да проявят предпочитание да командват или да управляват събития и връзки, което ще срещне сериозен отпор от страна на други хора. Дали ще се откри компромисен вид или ще се стигне до разлъка, ще зависи от съответните дейности на всеки един човек. Младите мъже доста по-ярко ще демонстрират през този месец своята непоносимост или неспокойствие, неща които ще са в основата на някои неприятни разногласия или спорове. Мислете добре преди да кажете нещо, и преценявайте деликатно своите дейности. Не мислете само за това, какво вие ще спечелите и какво е значимо единствено за вас.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през  март  ще преживеете прочувствено някои неприятни обстановки или проблеми в живота на дете или младеж, който живее на някакво разстояние от вас. През този месец може да ви разтревожи неприятна вест обвързвана с пътешестване на младежи. През  март  ще обсъждате с човек от приятелското си обграждане някои финансови обстановки във вашия или в неговия/ нейния живот. Най-вероятно става дума за контракт или банков документ и обстановка, която ще изиска едно по-голямо внимание. През този месец ще ви изненада наличието или отсъствието на мъж от работния ви колектив. През  март  ще ви зарадва значима или потребна за вас облага за дома ви. Някои от вас може да се зарадват на нов дом или на нова квартира. Въобще имотните ви каузи ще се развиват положително за вас. През този месец хубавите и неприятните събития ще вървят ръка за ръка, и макар че вторите няма да ви засягат директно, те въпреки всичко ще касаят хора, с които имате близки контакти. Така една вест за неприятно събитие в живота на човек от кръга ви познати ще ви изненада, защото не е имало никакви признаци или сигнали за сходно събитие. През този месец следете деликатно фамилния си бюджет, разноските и приходите, и не си позволявайте рискови дейности или недомислени, ненавременни покупки.  Март  вещае разнообразни непредвидени събития и прекарвания в живота на мъжете на 35 годишна възраст. Това ще бъде забавен месец за тези от вас, които търсят нова работа или нови благоприятни условия за изява в кариерата.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през  март  ще възникне напрежение от финансов темперамент с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Напрежението може да касае финансов или банков документ, съглашение посред ви и други През този месец избягвайте финансови връзки с непознати хора, и в случай че възникне такава нужда бъдете деликатни в детайлите. През  март  ще сте доста по-емоционални в мислите си по отношение на дете или младежи, които са на разстояние от вас заради разнообразни аргументи. През този месец ще сте склонни по-често да се връщате към минали мемоари и метафизичен да разсъждавате за живота към вас.  Март  ще ви зарадва с някаква облага или с подарък от жена. Много приятни връзки или инициативи ще имате с дами родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. През този месец една неприятна обстановка ще ви разграничи от човек, който е бил в кръга ви от другари. Вероятно ще видите другата страна от неговия или нейния темперамент, които ще ви накарат да разберете, че този човек не може да бъде ваш другар.  Март  ще изисква внимание и грижи за здравето ви, като е допустимо да възникне ненадейно здравословно неразположение или непредвидена нужда от лекарска консултация, от болнично лекуване и други През по-голямата част на месеца настроението ви ще бъде нерешително, несигурно, което няма да се хареса даже на вас самите.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през  март  ще ви тревожат проблеми и събития в живота на мъж, които няма да ви изненадат, защото заради някаква причина сте ги очаквали. Възможно е те да имат връзка със здравето на този човек, с неговата работа или семейство. През този месец ще имате очакване за значимо събитие обвързвано с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. През  март  ще планирате разнообразни събития значими за фамилията ви. Възможно е да се съберете с родственици или с другари във вашия дом по значим за вас мотив. Ваш роднина роден под знака на Рак, Риби или Скорпион, също ще бъде мотив за специфични прекарвания. През  март  ще ви зарадват разнообразни вести от финансов темперамент, приемане на пари от работа или различен източник, пораждане на нови благоприятни условия за спомагателни приходи. През  март  ще бъдете съпричастни към особено събитие в живота на жена, която живее в различен град или страна. Жените над 35 години ще имат доста удобен месец за пътешестване за туризъм, отмора или посещение.  Март  ще бъде благоразположен и към любовния ви живот, изключително в случай че имате сътрудник, който сега живее на някакво разстояние от вас. Този месец вещае срещи и значими за бъдещето на вашите връзки диалози. През  март  младите мъже от този  зодиак червен знак да пазят персоналните си движимости иинформация от кражба или достъп на лица със злонамерени планове. Може да изгубите нещо значимо за вас или доста персонална информация да стане обществено притежание.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през  март  ще имате един забавен, динамичен и прочувствен месец, с разнообразни вести или събития, които ще се случат на разстояние от вас. Тези събития може да касаят ваши родственици или другари, само че могат да имат и публично, политическо значение. Това ще бъде удобен месец за пътешестване, за грижи или усъвършенствания в спомагателен парцел, който притежавате и други През  март  ще съумеете да помогнете посредством съвет, пари или по различен метод на младеж, който се пробва да позволи комплицирани неприятности в персоналния си живот. Вашата интервенция несъмнено ще бъде за положително, само че не правете нищо преди този човек да ви е изискал помощ. Някои от неприятните събития през  март  ще са свързани със здравословен проблем на ваш родственик или другар, чието развиване към момента продължава да ви тревожи. Много значимо през този месец ще бъде да избягвате песимистични настроения и страхове, връщане към неприятни мемоари и прекарвания, контакти с конфликтни или отрицателни хора. Събития свързани с раждането на дете няма да ви изненадат, само че и няма да се случат по метода, по който вие очаквате. През този месец ще следите събития в живота на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, който ще се намира в обстановка на взимане сложни решения за бъдещето си. Младите дами ще преживеят на стресова обстановка на работното си място, която ще има връзка с сътрудници или с клиенти. Мъжете над 35 години ще имат удобен месец за споразумяване на финансови документи, от които чакат да получат пари или да си обезпечат някакви дълготрайни доходи.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през  март  ще преживеете непредвидени обстановки или изненадващи събития свързани с вашия дом или с някой от кръга ви родственици. Някои от изненадите през този месец ще бъдат свързани с представител на  зодиак алните знаци Водолей, Везни или Близнаци. Като цяло няма знак тези събития да бъдат отрицателни, само че евентуално всичко ще зависи от вашата позиция. През този месец ще имате неприятна среща, за която ще имате настройка да проведете значим диалог, и която може да се трансформира в противен спор или спор. В една такава обстановка на тестване ще бъдат сложени вашите умения да бъдете дипломатични, изчакващи и разбиращи мнението на другата страна. През  март  ще ви зарадват парични приходи, които ще дойдат от жена или ще имат някаква връзка с действия свързани с дами. През този месец ще ви бъде прелестно да се събирате с другари, които имат положително виждане за живота, обичат да се майтапят и при тях в никакъв случай не е скучно. С лекост ще създавате нови познанства с такива хора, като изненадващо за вас самите това могат да бъдат представители на  зодиак алните знаци Телец, Козирог или Дева. Любовния ви живот обаче ще бъде комплициран, изключително за тези от вас които се пробват да запазят една разпадаща се връзка. Информацията, която ще получите или събитията, на които ще станете очевидци ще ви покажат че имате вяра за нещо, което от дълго време не съществува. През  март  е допустима разлъка в фамилията обвързвана с пътешестване или друга значима причина за човек от кръга ви родственици. Жените над 35-годишна възраст ще могат да се стабилизират финансово или да разрешат комплициран финансов проблем.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през  март  се въоръжете с повече самообладание, защото разнообразни събития или хора ще ви основават напрежение или ще ви натоварят с повече отговорности. През този месец по-често ще се усещате потиснати или ще ви се постанова да се преборвате с неприятното си въодушевление. Не всичко ще се случва съгласно вашите проекти, а за някои неща просто ще би трябвало да се откажете. Този месец ще бъде удобен за развиване на вашите професионални задължения, за търсене на нова по-добре платена работа или спомагателен приход. Особено удобно развиване може да има ваш фамилен бизнес, или работа която може да вършите от вкъщи си. През  март  ще ви се наложи да преодолеете стресова обстановка в дома си обвързвана с значимо фамилно събиране или събитиe. Както писах първоначално, този интервал вещае повече напрежение в ежедневния ви живот, по тази причина вашата готовност ще бъде значима част от оцеляването ви в сложни моменти. Лошото през този месец е, че ще имате повече проблеми за разрешаване, ще преживявате повече неприятни обстановки, само че хубавото е че всички тези неща бързо ще отминават или бързо ще намират своето най-хубаво позволение. Събитията през този месец ще имат за цел да ви накарат да вземете значимо решение за бъдещето си, да сложите граница сред неща които са били значими за вас в предишното ви, и неща които имат вероятност в бъдещето ви. Преценете вярно кой и кое би трябвало да остане с вас, тъй като не може да продължите напред със същия този товар, който имате сега. През този месец може да обсъждате значими дейности и проекти свързани с покупка или продажба на имущество.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през  март  ви следва да преживеете събития свързани с ваш млад другар или с дете на ваши другари. Тези събития могат да бъдат както позитивни по този начин и неприятни и всичко ще зависи от разнообразни други условия. През  март  няма да ви бъде скучно, защото ви следва да се срещате с доста хора и доста хора да търсят контакт с вас. През този месец ще имате общи професионални задължения с представители на  зодиак алните знаци Телец, Козирог или Дева, които ще имат положително развиване. Новите познанства с представители на Рак, Скорпион или Риби, ще ви карат да бъдете подозрителни първоначално, преди да опознаете и приемете покрай себе си тези хора. През този месец ще следите събитие обвързвано с млада жена родена под знака на Везни, Близнаци или Водолей.  Март  ще бъде удобен месец за пътешестване, само че за жалост някои от вас ще пътуват с цел да посетят човек, който боледува, или ще пътуват за лекуване, терапия, престой в балнеосанаториум и други През  март  любовния ви живот не вещае непредвидени обстановки, само че при дамите над 35-годишна възраст могат да зародят неприятни подиуми на ревнивост, налагане волята над другия сътрудник и други През  март  мъжете над 35 годишна възраст ще могат да реализират доста, да се зарадват на значими триумфи, да стартират нова перспективна активност или връзки. Единствената заплаха при вас идва от неумението ви да виждате действителността, сами да си създавате от време на време илюзии или да имате прекомерно високи упования. Младите дами ще се зарадват на дълго чакана вест или триумф, в който са вложили доста време и сила.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през  март  ще възникне напрежение в връзките ви с мъж който ще работи в една обстановка безогледно, без да се преценява с опита или препоръките на други хора. Възможно е отрицателните резултати от това събитие да повлияят върху вашия персонален или професионален живот, и това да бъде главната причина за вашите гневни реакции. През  март  проблеми ще зародят в любовни или интимни връзки с човек, с който работите дружно или имате общи професионални (бизнес) контакти (за тези от вас, които имат сходни отношения). Вашите връзки могат да станат обществено притежание, да провокират разнообразни интриги или мнения, в случай че връзката ви въздейства върху работата на други хора. Тези от вас които употребяват услугите на разнообразни организации за запознанства ще основат забавно другарство с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, което даже да не прерасне в нещо съществено, ще остане да съществува като другарство. През този месец не поемайте опасности свързани с пари и не правете покупки, които не са толкоз значими за фамилията или за вас самите. Особено деликатни би трябвало да бъдат мъжете над 35-годишна възраст, които могат да изпаднат в сложна финансова обстановка. През  март  ще ви натъжи вест обвързвана с човек от кръга ви родственици и неприятна обстановка в неговия/ нейния дом. Вероятно тези неща ще имат прочувствен темперамент и вие в никой случай не бихте могли да се намесите. Възобновяването на едно остаряло другарство или другарство ще изиграе позитивна роля в живота ви през този месец.  Март  ще бъде доста благоразположен към младите дами Стрелец, които ще имат шанс както в паричните си каузи по този начин и в реализацията на разнообразни значими проекти.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през  март  новите проблеми или неприятни обстановки, които вероятно ще зародят в живота ви ще са плод на ваши илюзии, неточности, неистини или други неправилни дейности. Възможно е нещо, което сте очаквали, и за което сте имали сигурност, че ще се случи, да се провали точно заради едно от тези горепосочени дейности. През  март  ще мислите развиването на здравословен проблем в живота на ваш роднина, неговото бъдещо лекуване и вашата съпричастност или помощ, която би трябвало да дадете, или от която тази персона има потребност. През  март  ви следва среща с жена, която ще бъде от кръга ви другари или ще създадете ново другарство с жена, която може да бъде по-голяма от вас или с повече житейски опит.  Март  ще бъде удобен месец за пътешестване, като за множеството от вас това ще изиска специфична подготовка или покупка на подобаващ подарък. Добро развиване ще имат ваши проекти свързани с парцел, който е отвън обитаемото място, където живеете. През  март  бъдете деликатни във финансовите си каузи, не пилейте пари за незначителни неща, защото приходите ви няма да бъдат това, което вие очаквате, (или това което искате). Родителите родени под този  зодиак червен знак ще имат неприятни задължения или отговорности свързани с дете, които ще се разрешат удобно, само че ще се нуждаят от време, самообладание и дипломатичност за тяхното разрешаване. Жените над 35-годишна възраст ще участват на прочувствено събиране с другари, като мотив за това ще бъде най-различен.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през  март  бъдете деликатни в проекти, които вършиме за пътешестване или с хора, от близо и надалеч. Вероятно ще зародят най-различни обстановки, които ще създадат тяхното осъществяване комплицирано, проблематично или неразбираемо като изцяло развиване. Има възможност да бъдете излъгани или излъгани от някой, който живее в различен град или страна, по тази причина приемайте деликатно новините и ги проверявайте при опция. През  март  се старайте да вършиме реалистични проекти за фамилията си, без да разчитате на някакви шансове или на обещания, които някой доброжелателно, само че несериозно ви дава. Това може да бъде комплициран месец за сватбено или фамилно събиране, заради обстоятелството че мъчно ще съберете хората, които имате в листа си за посетители. През този месец неприятните или комплицирани обстановки не би трябвало да ви изненадват. Вероятно сте имали авансово интуитивно чувство за тяхната поява, само че сте разчитали на някакъв късмет или на деяние от ваша страна, което да омекоти или промени съответната обстановка. През този месец ще ви зарадват пари от страна на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева или ще получите радостна вест обвързвана с пари и с ваш роднина, роден под такъв  зодиак червен знак. През  март  ще се наложи да купите подарък на мъж и да присъствате на събиране обвързвано с него, като по тази причина ще получите предварителна покана или ще сте дали единодушие за своето наличие. През този месец ще ви тревожи здравето на ваш комшия или другар, който живее покрай вас.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през  март  ще ви бъде мъчно да споделяте с други хора, евентуално заради обстоятелството, че ще бъдете натоварени с повече отговорности и задания, и мъчно ще намирате време за пълноценна отмора. Това би било положително опрощение, в случай че не рефлектираше отрицателно върху някои ваши значими връзки. Опитайте се по-добре да контролирате страстите си и да избягвате конфликтни обстановки. През  март  добро развиване ще имат вашите любовни връзки, ненапълно заради обстоятелството че някои положителни вести ще повлияят доста добре върху личното ви въодушевление. Това ще се отрази удобно и на връзките ви с индивида до вас. През  март  ще ви изненада неприятно вест обвързвана с жена над 35 годишна възраст и нейното прекосяване в Отвъдното. През този месец някои от приятните вести ще бъдат свързани с бъдещо майчинство или с раждането на момче. Младите бащи ще бъдат очаровани от първите изяви на своите наследници, умения или гении, които те демонстрират.  Март  ще бъде удобен месец за взимане на значими решения свързани с промени в живота ви, които ще намерят място през тази  2020  година.  Март  ще бъде забавен, сполучлив и работлив месец за кариерата на младите дами Риби, които ще могат да реализират доста, да стартират нова работа, да имат триумф при разнообразни представяния, изявление за работа или обществени изяви.

 

dunavmost.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР