Тези подобрения гарантират, че в не много далечно бъдеще никога

...
Тези подобрения гарантират, че в не много далечно бъдеще никога
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън предлага най-големите промени в правилата за оловни тръби за повече от три десетилетия

„ Тези усъвършенствания подсигуряват, че в не доста далечно бъдеще в никакъв случай няма да има различен град и друго дете, отровено от техните лули “, сподели Мона Хана -Атиша, педиатър и бранител на чистата вода.

Администрацията на Байдън по-рано сподели, че желае всичките към 9 милиона оловни тръби в нацията да бъдат отстранени и то бързо. Оловните тръби свързват уличните водопроводи с домовете и нормално са най-големият източник на олово в питейната вода. Те са най-разпространени в по-старите, индустриални елементи на страната.

Кризите с оловото засегнаха изключително мощно по-бедните градове с болшинство чернокожи като Флинт, изтласквайки рисковете от олово в питейната вода в националното схващане. Тяхното влияние надвишава публичното здраве. След рецесията използването на чешмяна вода понижа в народен мащаб, изключително измежду чернокожите и испанците. Администрацията на Байдън споделя, че вложенията са жизненоважни, с цел да се поправя тази неправда и да се подсигурява, че всеки има безвредна, без...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР