Тези от тях, които решат да отидат на лекар и

...
Тези от тях, които решат да отидат на лекар и
Коментари Харесай

Новите „болести“

Тези от тях, които решат да отидат на доктор и да отделят от времето си за проучвания напълно се объркват, тъй като проучванията в голямото число от случаите освен, че не демонстрират физически промени и проблеми, а потвърждават, че всичко им е в нормата.

Тъй като лекарите не могат да признаят това, че не могат да намерят причина за тези усеща и проблеми, последните години си измислиха няколко диагнози, с които назовават всички тези проблеми. (Тези диагнози ще ги изброя малко по-надолу)

Искам да успокоя всички тези хора, че не са заболели, а просто са станали доста по-чувствителни към всички околни енергийни полета. Телата им реагират на тях, само че защото досега, в който не стартира да се демонстрира новата сензитивност, в мозъка им няма неврон, отговарящ на тези нови усеща, то те се насочват към към този момент познати такива.

Как се демонстрират новите чувства и усеща?

+ Започвам с тези, свързани със сърдечно съдовата система:

– Непрекъсната игра на кръвното налягане нагоре и надолу. За минути то се трансформира както над признатата норма, по този начин и под нея, като смяната е в рамките на до 30 единици в плюс и минус според от чувствителността на индивида.
– Повишен пулс.
– Чувстване на пулса на най-невероятни места – в целия гръден панер, в гърлото, в главата, в ушите, в краката и ръцете и къде ли още не.
– Промяна в пулса – „ задържане “ и „ притупкване “ на сърцето.
– Моментни и продължаващи доста мощни чувства на тупкането в самото сърце.
– Болка в региона на сърцето.

+ Продължавам  с чувствата, свързани с душeвността.

– Внезапно започващо и от нищо непровокирано възприятие за заплаха. Може да доближи равнища до по този начин наречената „ паническа офанзива “.
– Загуба на усеща от физическото тяло. По различен метод казано – възприятие за недействителност или отделяне от действителността. Това при по-неустойчива душeвност води още веднъж до „ паническа офанзива “.
– Чувство на умиране. Без да може да се изясни нищо повече.
– Чувство за припадане.

+ Усещания в тялото

– Омекване – тялото няма никаква мощ. Може да се прояви както единствено в краката, по този начин и в цялото тяло.
– Чувство на напрежение. В най-общия случай – от региона на стомаха и диафрагмата до горната част на носоглътката. При разнообразни сили, това възприятие може да бъде усетено като по-малки места на напрежение на най-различни места, само че постоянно в описания район.

+ Други физически проявени

– Недостиг на въздух – Нормално дишане с възприятие, че въздуха не доближава, само че все пак сърцето не трансформира ритъма си досега, в който човек не се уплаши от възприятието.
– Много елементарно „ настиване “.
– Главоболие
– Болка в диафрагмата, далака или черния дроб.
– Болки в стави, мускули и кости.

За част от недоволствата допреди години беше доста публикувана диагнозата „ Депресия “. С времето тя отстъпи на „ Маниакална меланхолия “, а по-късно и на „ Паническа офанзива “.  Всяка от тях получаваше от ден на ден подпрогнози, само че общото беше, че лекарите могат единствено да понижат признаците с медикаменти, въздействащи върху връзката сред невроните и понижаване на невромедиаторните естествени субстанции в организма.

Тъй като в годините от ден на ден хора се показваха с едни и същи недоволства, за които нямаше физическо пояснение се появиха и нови „ диагнози “. Можете да ги разпознаете по разширението „ дистония “ – сърдечна, дихателна, вегетативна и какви ли не още. Фибромиалгията също е от диагнозите на здрави хора с недоволства от болки.

Най-модерна в този момент е диагнозата „ Вегетативна дистония “. Тя се слага постоянно, когато няма физическо заболяване, само че пациентите се оплакват от гореизброените признаци.

Обяснението на всички тези усеща и чувства е напълно банално.

По-възрастните към момента си спомнят признатата за естествена „ пролетна отмалялост “ от времето преди 1990 година – изнемощялост, главоболие и други сходни. И всичко това ставаше поради пренастройването на тялото към нарасналата сила от слънчевото греене и другите промени, които са негово разследване.

Казано с други думи – Земята при своето придвижване към Слънцето получава друго количество сила. От това се трансформира както природата, по този начин и индивида. Вегетативната ни нервна система е тази, която трансформира работата на органите в тялото ни по този начин, че то да се приспособява към променените условия. Тя от своя страна се състои от симпатикова и парасимпатикова система, които работят върху органите в противоположни посоки. (Примерно върху честотата на пулса едната работи в посока по-висока периодичност, а другата – в посока понижаване. От тяхната взаимна работа зависи честотата на сърцето във всеки един миг. Същото се отнася и за всеки различен орган в тялото ни.)

Какво става в този момент и за какво тези два вида нервни системи разклащат по този начин мощно телата и възприятията ни?

Както Земята се върти към Слънцето ни, по този начин и цялата ни слънчева система се върти към центъра на галактиката ни.

Това въртене е разказано доста добре и тъкмо както в индийските веди, по този начин и от маите. Именно то е и в основата на календара им. И с тази толкоз обсъждана година – 2012 е означено не друго, а прекосяването на слънчевата ни система в състояние „ Пролет “ по отношение на нашата вселена – Млечния път.

Естествено нашите тела би трябвало да създадат доста по-сериозни промени, с цел да се приспособяват към по-силните сили, които работят в този момент поради позицията ни в галактиката.

Ами – това е.

Стресиращо за телата ни, само че не до степен, че да не могат да се оправят.

Давайте си колкото можете повече почивки, излизайте колкото може повече в Природата, не се опасявайте от това, което чувствате и усещате. А в случай че въпреки всичко сте толкоз обезпокоени за здравето си – подложете се на каквито желаете проучвания, до момента в който не установите, че в действителност физиологичните ви проблеми са толкоз малко и толкоз дребни, че е очевадно, че това, което чувствате и усещате не е смъртоносно, а единствено конфигурация на организма към новите условия, в които се намираме дружно със Земята и слънчевата система.

Филип Апостолов/styleglassbg.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР