Тези от ПП само дето не поискаха разрешително да печатат

...
Тези от ПП само дето не поискаха разрешително да печатат
Коментари Харесай

Калина Андролова: Тези от ПП само дето не поискаха разрешително да печатат собствени пари!

Тези от Политическа партия единствено дето не желаеха позволение да печатат лични пари! Нахални, нахални, нахални!

Очаквам в този момент разрушителите на страната да почувстват на гърба си каква конституционна промяна са измислили в междучасието на мисловната си активност! И алчността им за власт най-накрая да срещне верния отговор: загуба на електорат! За това предизвестява във " Facebook " Калина Андролова.

Има хора, които не могат да одобряват истината по различен метод, с изключение на като им се стовари върху главата и ги затисне до петите. Харесва ми лафа на един прочут американски публицист, лауреат на Пулицър: " Ще те фрасна и ще излетиш толкоз високо, че до момента в който падаш, ще умреш от апетит. " Айде малко ГЕРБ да ги фраснат, че да погладуват.

Побъркаха страната! Страшно е хора без политическа просвета да употребяват властта толкоз жестоко, недоговороспособно, самоволно. Тези брокери на частни ползи вкараха неприемлива атмосфера в политическата система! Буквално анулираха политиката в България. То не беше самопредлагане на американците, то не бяха доноси, то не беше панаирджийство, мУмУрандуми, наглеене, описи с шпиони, джемкорп, задължения, македония, ленчета, пици с кристали, солунски заведения за хранене, турски кафета, танкери с газ за над 200 лв. за мегаватчас, дебилни изявления в Давос, обърнаха страната с краката нагоре!!!

Мляскаха бонбони из министерствата, привиквайки шефове на държавни сдружения с чувството, че тримката са стъпили някъде по-високо от небето. Помня, че до момента в който пресушаваха бутилки с уиски, желаеха да съдят азерите и оспорваха контракта с тях. Изтъквайки компетентността си, че били приключили курсове по британско право и в миналото в живота си били имали арбитражи. Най-важното предписание в политиката, което тези случайници престъпваха всекидневно, е: Никога не създавай проблем, чието решение не знаеш! Да ви напомня ли и таксата, която желаеха да наложат за пренос на газ, и която след това сами си анулираха?! Курсистите по британско право.

Всичко, което направиха, до момента в който управляваха, го направиха неправилно, без да го схващат и с големи вреди за България. Това са хора, които би трябвало да изоставен политиката неотложно! Защото те не могат да учат. Не могат да желаят, колкото им се поставя. И не могат да сметнат какъв брой им се поставя! Не могат да усетят по кое време би трябвало да спрат. И просто не могат да стопират.

Веднъж един от тези циркаджии беше ходил в основна точка за енергийната сигурност и желал да му дадат лист с имена, че да ги пусне на еди-кой си сенатор, с цел да ги включи в Магнитски. Същият беше ходил и в ДАНС да желае лист с шпиони. Просто по този начин! Дайте им описи! Ако живееха при комунизма, тези щяха да отвеят един град хора по лагерите!

Измамниците ги правят на едро нещата, джас-прас, тук 2 милиарда, там още 5 милиарда. Няма да се занимават с някакви дребни милиони.

И в този момент денковщината излиза и подрежда да се осъществяла ротацията в същия министерски състав. А къде е нормалността, вие спазвате ли нормалността?! Или се държите като нашественици, отчуждени от разсъдъка. Денков ще се разболее от чувството, че в случай че няма ротация, пътешествията му във властта ще приключат вечно.

Фактът, че Политическа партия молят да няма избори, демонстрира, че изборите са най-правилният ход на Борисов! Виждаме, че Политическа партия трият колене и са забили носове в обувките на Борисов. Защото ГЕРБ до момента ловко ги търпяха, бяха се качили на политическото бездарие на Политическа партия като във влакче на ужасите и чакаха да им свърши горивото.

Но както споделя Сун Дзъ, победител е този, който знае по кое време да се бори. Не този с огромната войска, а този, който успее да разбие замисъла на съперника. Политическа партия към момента управляват националните малките екрани по линията на глобалистката мрежа. Но мога да им кажа, че това в допълнение отвращава гласоподавателите от тях. На гласоподавателите им писна до гибел от подправените им разкази, от лъжите им, от евтиния им пиар.

Толкова е тъпо! Разберете най-сетне, че Бог е на страната на истината.

И аз в действителност се притеснявах от договарянията на ГЕРБ с девиантите. С девианти не се договаря!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР