Тези няколко години хаос са истинският проблем, който ни спря

...
Тези няколко години хаос са истинският проблем, който ни спря
Коментари Харесай

Шенгенският контрол може да отпадне за сухопътните граници до месеци, уверен е Борисов

Тези няколко години безпорядък са същинският проблем, който ни спря за цялостното ни влизане в Шенген, сподели водачът на ГЕРБ – Бойко Борисов по време на визитата си в Бургас.

По думите му, новият Министерство на вътрешните работи министър се оправя доста добре с контрола по границата, позитивно въздействие имат ипреговорите, водени отМарияГебриел и премиера акад. Денков.

„ И ние с Кирил Петков помагахме, посредством двете Комисии, както можахме, само че категорично би трябвало да благодарим на австрийския бизнес, който е вложил в България. Тенаписаха отворено писмо и застанаха твърдо зад нас. Сега Правителството ни би трябвало да постави бързи старания, тъй като сме изпълнили изискванията, само че би трябвало да покажем, че пазим надеждно границата “, сподели още той.

И изясни оптимизма си с сътрудниците на България в Европейски Съюз, чиито наблюдаващи ще потвърдят положителната работа на чиновниците на Гранична полиция и Митница.

„ Също средствата, които ще се провиснал от Европа за границата ни и това, че към този момент ще употребяваме шенгенската система ще бъде от огромна помощ за националната ни сигурност против тероризма. И с общи старания на страната и на президента, можем за няколко месеца да създадем по този начин, че българите да употребяват и сухопътната граница като шенгенска “, сподели още Борисов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР