„Тези новобранци много ме дразнят. Ще ги убия, ще ги

...
„Тези новобранци много ме дразнят. Ще ги убия, ще ги
Коментари Харесай

Тези новобранци много ме дразнят, ще ги накълцам, крещял психарят от Толстой

„ Тези новобранци доста ме нервират. Ще ги убия, ще ги накълцам на части “. Това споделил нападателят от жк „ Лев Толстой “ преди да нанесе жестоките удари на старата си съседка.

„ От три месеца сме в това жилища. Нито го знам, нито го познавам. Не съм го предизвикала по никакъв метод “. Това описа пред БТВ битата Николина Стефанова. „ Като се разминавах с някои от съседите, те ме предупреждаваха да се пазим от съседа изпод. Аз не съм конфликтна персона, постоянно съм се държала другарски и съм си мълчала, само че в този момент няма да го направя “, разяснява дамата.

Жената е настанена в „ Пирогов “ със строшен нос и кръвоизлив в окото. Сега старата жена се тормози да се прибере, с цел да не бъде нападната още веднъж. Тя упорства да се вземат ограничения от най-високо равнище, с цел да се спре с тази експанзия. „ Държавата би трябвало да прибира сходни хора в профилирани заведения, до цялостното им изцеление “, приканва тя.

Дъщерята на дамата описа, че побойникът е направил опит да разбие вратата им. Децата на фамилията стават очевидци на целия случай. Те се опасяват да се приберат в дома си.

Днес изтича 72-часовата мярка на нападателя. Въпросният човек и преди е арестуван за побой.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР