Тези неща се виждат по телевизията и хората си казват

...
Тези неща се виждат по телевизията и хората си казват
Коментари Харесай

Денков за боя в НС: Хората си казват „щом те правят така, защо аз да действам по друг начин”

„ Тези неща се виждат по малкия екран и хората си споделят „ щом те вършат по този начин, за какво аз да работя по различен метод ”. Този, който пречи – пречи. Този, който се пробва да свърши работа, се пробва да свърши работа ”, сподели пред медиите министър-председателят акад. Николай Денков. Коментарът му идва по отношение на баталните подиуми, които се разиграха през днешния ден в Народното събрание.

„ След като Народното събрание, макар напрежението, одобри да отпадне таксата за пренос на съветски газ, министър-председателят счита, че е отстранено „ трудността Унгария ”. „ Ако се окаже, че по-късно има в допълнение някакви условия, това ще значи, че е единствено предлог. Мисля, че няма да има такива проблеми ”, сподели още министър-председателят.

Относно признатите без диспути бюджети на НЗОК и ДОО, Денков разясни, че всичко импортирано е относително добре премислено и по тази причина няма терзание. „ Липсата на спор пречи и на народните представители, и на хората, които се интересуват ”, разясни министър председателят.

Според министър-председателя е значимо да бъдат взети верните решения за смяна в Конституцията.

„ Те се приготвят от месеци. Това, което сега е квалифицирано за решение, в голяма степен подхожда на всички рекомендации. Затова не се тормозя изключително ”, сподели още той.

Позицията му е, че Паметникът на Съветската войска се употребява за мотив да се изпълнят други политически стремежи – да се пречи на Конституцията и на работата на Народното събрание.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР